Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012


Εγγραφές και πρόβες στην "ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ"


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι πρόβες της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ άρχισαν στις 3 Σεπτεμβρίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ.Ιωάννη Κόντη στην αίθουσα του Συλλόγου, στη οδό Ιακώβου Μάνου 10, στο Άργος. Τη χορωδία θα συνοδεύει στο πιάνο η καθηγήτρια της μουσικής κ. Αναστασία Σταματοπούλου και στο τουμπελέκι ο κ. Τάκης Ρέντας.
 
Οι αυξημένες υποχρεώσεις της μικτής χορωδίας, λόγω της εμφάνισής της σε τρία φεστιβάλ τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο επιβάλλουν πρόβες με εντατικούς ρυθμούς  στο ανανεωμένο ρεπερτόριο.  
Το τμήμα της μικτής χορωδίας πραγματοποιεί τις πρόβες του κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 20:00 ως τις 21:30 μ.μ.
 
Παράλληλα  συνεχίζεται η προετοιμασία για την 7η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργανώνει ο σύλλογος την 1η Δεκεμβρίου 2012στην αίθουσα του Μπουσουλοπούλειου Γυμνασίου Άργους με τη συμμετοχή πέντε χορωδιών από διάφορες πόλεις της Ελλάδας καθώς και της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου μας. Στη φετινή εκδήλωση θα  τιμήσουμε τους συμπατριώτες μας τενόρους και πιανίστες αδελφούς Γιάννη και Τάκη Φίνα (Duo Fina) που ξεκίνησαν την καλλιτεχνική τους σταδιοδρομία απ` το Δημοτικό Ωδείο Άργους και διαπρέπουν ανά το Πανελλήνιο και όχι μόνο. Επίσης τιμητική  διάκριση θα δοθεί στα τηλεοπτικά μέσα της περιοχής μας για την αμέριστη προβολή του Συλλόγου μας και των καλλιτεχνικών δρώμενων του τόπου μας.
 
Προσκαλούμε όσες και όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τμήμα της χορωδίας να προσέλθουν τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες της πρόβας στην αίθουσα του Συλλόγου. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα  27510-20370  ή  6938625033.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου