Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012


Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια

  Μόνο αυτή τη λέξη μπορούμε να πούμε στους υπευθύνους και τους πρωτεργάτες για την σημερινή εκδήλωση στο λιμάνι του Ναυπλίου. Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική προσπάθεια που μόνο καλό μπορεί να κάνει στο Ναύπλιο αλλά και την περιοχή της Αργολίδας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο εμπορικό σύλλογο Ναυπλίου την ομάδα επαγγελματιών Ναυπλίου αλλά και στον Λιμενάρχη Σ.Μαρίνο.Θα πούμε δυο λόγια έτσι όπως εμείς βλέπουμε την προσπάθεια αυτή.

Το Ναύπλιο υστερεί εδώ και χρόνια στην υποδοχή τουριστών. Είναι κρίμα πραγματικά ο θεός να μας έχει ευλογήσει με το να έχουμε γεννηθεί και να ζούμε σε αυτό τον τόσο όμορφο τόπο, που άλλοι να ξεκινούν από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για να τον επισκεφθούν και εμείς να θεωρούμε πως πρέπει να είναι και υπόχρεοι. 

Δεν θα ασχοληθούμε με τους "τσοπάνηδες" που η τύχη τους έφερε να ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν και να έχουν και άποψη για το τι πρέπει να γίνει, αυτούς θα τους πετάξουν έξω οι προσπάθειες των ανθρώπων που πονάνε τον τόπο και που προσπαθούν έστω και την τελευταία στιγμή (αυτό είναι αλήθεια) για κάτι καλύτερο.

Θα προτείνουμε σε όλους τους επαγγελματίες να δουν τι γίνετε σε άλλες περιοχές (βλέπετε στο Κατάκολο) όπου δέχονται κρουαζιερόπλοια.Οι επαγγελματίες της περιοχής στήνουν τεράστιους πάγκους στο λιμάνι διαφημίζοντας και πουλώντας τα προϊόντα τους, η τοπική αυτοδιοίκηση κάνει κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις - δρώμενα και διανέμεται έντυπο υλικό.

Κανείς δεν έγινε πλούσιος από αυτή την προσπάθεια, αλλά μια οικονομική κίνηση δημιουργείται στην περιοχή. Μόνο το έντυπο υλικό που θα πάρουν μέσα στο πλοίο για να το διαβάσουν και κάποιο από αυτά θα καταλήξει στη πατρίδα τους είναι νομίζουμε αρκετό.  

Καλή συνέχεια σε αυτή την προσπάθεια και θα είμαστε εδώ να βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορούμε σε μια τόσο θετική προσπάθεια.

Το ακόλουθο μήνυμα έγραψε στην σελίδα του στο facebook ο εμπορικός σύλλογος Ναυπλίου

Σας ευχαριστούμε όλους !!! Μια πρώτη προσπάθεια με κατ' αρχήν, ένα αισιοδοξο μήνυμα στο Λιμενάρχη από τον καπετάνιο του πλοίου!!!
Η Αυτοκριτική μας είναι πως κάναμε μικρολαθάκια τα οποία επισημάναμε και θα τα διορθώσουμε την επόμενη φορά. Τις κριτικές τις αφήνουμε σε εσάς, καλές οι κακές θα τις ακούσουμε...Το πρώτο βήμα έγινε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου