Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012


ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΣΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ







Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ αντιμετώπισε σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2012 την ομάδα της ΑΕΚ  για να διεκδικήσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου στο χαντ-μπολ .Ο Αγώνας έγινε στο κλειστό της Νέας Κίου . Μια εβδομάδα αργότερα θα ακολουθήσει στην Νέα Φιλαδέλφεια ο επαναληπτικός αγώνας. Για τις ανάγκες του παιχνιδιού στην Νέα Κίο  είχε  τοποθετηθεί ειδικός τάπητας ( ταραφλεξ ). Το πρώτο ημίχρονο έληξε 16- 8 υπέρ της ομάδας του Άργους

   


Ο Διομήδης Άργους επιβλήθηκε με 30-18 της ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα μεταξύ δύο ελληνικών συλλόγων στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων.
Πριν καν αρχίσει η εγχώρια σεζόν στο χάντμπολ, οι δύο ομάδες που αναμένεται να «μονομαχήσουν» φέτος για τον τίτλο αναμετρώνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο Διομήδης Άργους υποδέχθηκε σήμερα Κυριακή  στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Κίου  την ΑΕΚ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον Α΄ γύρο του EHF Cup, της νέας διασυλλογικής διοργάνωσης που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του Κυπέλλου Κυπελλούχων και του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Οι πρωταθλητές και κάτοχοι του Challenge Cup επικράτησαν 30-18 της φανερά ανέτοιμης ΑΕΚ και δύσκολα θα κινδυνεύσουν στη ρεβάνς της επόμενης Κυριακής (16/9) στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια προηγήθηκε ακόμα και με διαφορά 13 γκολ της Ένωσης. Πρώτοι σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Νίκος Σαμαράς και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μαστορογιάννης, και οι δυο σημείωσαν από επτά γκολ.
Διαιτητές της  αναμέτρησης ήταν οι Σέρβοι Μάρκο Μπόριτσιτς και Ντέγιαν Μάρκοβιτς.












PHOTO STUDIO B&G ΑΠΕ/ΜΠΕ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου