Κυριακή 29 Ιουλίου 2012


Γιάννης Τζαρίμας: "Ηρθε η ώρα να σηκώσουμε το αναστημά μας"

 Την άμεση αντίδραση του Αντιδημάρχου Ναυπλιέων Γιάννη Τζαρίμα προκάλεσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα μεταξύ Αθίγγανων και ντόπιων κατοίκων. Με δήλωσή του ο Γιάννη Τζαρίμας επισημαίνει ότι είναι ώρα να αντιδράσουμε όλοι μαζί και να σταματήσουμε την εγκληματικότητα χτυπώντας την στην ρίζα της.
Στη δήλωση του Αντιδημάρχου Ναυπλίου αναφέρονται τα εξής:

"Για ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες επεισοδίων στο μεγαλύτερο χωριό της δημοτικής Ενότητας Μηδέας , στην Αγία Τριάδα Αργολίδας. Μέρα-μεσημέρι χωρίς κανένα ίχνος προσπάθειας να καλύψουν την αγριοτητά τους , τη βιαιοτητά τους.

Τσιγγάνοι όρμησαν να αυτοδικήσουν εναντίον κατοίκων του χωριού διότι άκουσον-άκουσον τους κατηγορούν , άδικα , λέει για την πρωτοφανή αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή μας.

Αποφάσισαν λοιπόν να επιβάλλουν το δικό του νόμο στα σπέρνοντας τον φόβο και εκμεταλλευόμενοι το κενό Αστυνόμευσης. Ένα κενό που λόγω της λειψανδρίας που επικρατεί στην Αστυνομική Δ/νση Αργολίδας φαίνεται ολοένα και πιό μεγάλο,(παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Αστυνομικών που πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτούς),, και συμβάλλει ώστε να διαπράξουν αδικήματα σε βάρος συνδημοτών μας.

Αδικήματα που προστίθενται σε ένα κύκλο βίας και εγκληματικότητας που η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα έχει διαπράξει πολλάκις στο παρελθόν , και συνεχίζει να διαπράττει τώρα και δυστυχώς πολύ φοβάμαι θα διαπράξει και στο μέλλον.

Όμως φτάνει δεν μπορεί η ζωή και η περιουσία μας να είναι ερμαιό τους. Ηρθε η ώρα να σηκώσουμε το αναστημά μας. Να αντισταθούμε στην αύξηση της εγκληματικότητας και να ζητήσουμε την ενεργό δράση κατοίκων-δημόσιων φορέων με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής που πάντα θα είναι στο πλευρό των κατοίκων ώστε να αποδοθούν οι εγκληματικές ενέργειες στους αληθινούς δράστες και οι κάτοικοι να ξανανιώσουν ασφαλείς.

Όλοι μαζί μπορούμε ας σταματήσουμε την εγκληματικότητα χτυπώντας την στην ρίζα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τιμή Γιάννης Τζαρίμας Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου