Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012


ΔΝΤ: Επιπλέον ανάγκες της Ελλάδας θα πρέπει να καλυφθούν από την Ε.Ε.Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δια του εκπροσώπου του David Hawley επιβεβαίωσε πως ενδεχόμενες επιπλέον χρηματοδοτικές ανάγκες για το δανειακό πρόγραμμα της Ελλάδας, είτε μέσω της αναδιάρθρωσης είτε μέσω νέων κεφαλαίων, θα πρέπει να προέλθουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε συναλλακτικό τέλμα το Χ.Α.

Δεν είχε να προσφέρει κάτι ουσιαστικό η συνεδρίαση της Πέμπτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. Η ελληνική αγορά εξακολουθεί να κινείται υποτονικά, απουσία καταλυτών και τζίρου. Ήπιες απώλειες για τον Γενικό Δείκτη, μικτή η εικόνα στον FTSE20.

Η τρόικα δεν πήρε φάκελο στα χέρια της

Δεν παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι σχεδιαζόμενες περικοπές κατά τη συνάντηση του κ. Στουρνάρα με την τρόικα.

Επέστρεψαν καταθέσεις €10 δισ. σε 40 ημέρες

Μεγάλη “ανάσα” για τις τράπεζες, στην προσπάθεια ενίσχυσης της ρευστότητας.
WALL STREET

Κέρδη 200 μονάδων στο "κοντέρ" του Dow Jones

Κέρδη 200 μονάδων στο "κοντέρ" του Dow JonesΗ ισχυρή δέσμευση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τη διάσωση του ευρώ, τα ενθαρρυντικά μάκρο στις ΗΠΑ αλλά και η τεχνολογική "ανάταση" δίνουν σημαντική ώθηση στο αμερικανικό χρηματιστήριο, χαρίζοντας στους δείκτες κέρδη άνω του 1,5%.

Draghi: Η ΕΚΤ θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσει το ευρώ

Draghi: Η ΕΚΤ θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσει το ευρώΟ πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mario Draghi, υποσχέθηκε σήμερα να κάνει οτιδήποτε είναι αναγκαίο για να προστατέψει την ευρωζώνη από την κατάρρευση, συμπεριλαμβανομένης και της αντιμετώπισης των αδικαιολόγητα υψηλού κόστους δανεισμού για τα κράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου