Τρίτη 24 Ιουλίου 2012


Reuters: Η Ελλάδα θα χρειαστεί και νέα αναδιάρθρωση χρέους Η Ελλάδα είναι απίθανο να είναι σε θέση να αποπληρώσει τα χρέη της και μια νέα αναδιάρθρωση ενδεχομένως να είναι αναγκαία, αναφέρουν τρεις Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στο Reuters, σημειώνοντας ότι το κόστος θα πρέπει να το επωμιστούν η ΕΚΤ και οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης.

Χ.Α.: Οριακή άνοδος για τον Γενικό Δείκτη

Με χαμηλό τζίρο, ο οποίος δεν ξεπέρασε τα 17 εκατ. ευρώ, ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α. περιορίστηκε σε ισχνά κέρδη την Τρίτη.

Οι πρώτες συγχωνεύσεις δημόσιων οργανισμών

Σε πρώτη φάση συγχωνεύονται ή καταργούνται 21 φορείς ή ομάδες φορέων, αποτελούμενες από 213 νομικά πρόσωπα.

Α. Σαμαράς: Η ύφεση ίσως ξεπεράσει φέτος το 7%

Μέσα σε μια τετραετία μπορούμε να κατεβάσουμε την ανεργία από το 24% στο 10%, δήλωσε ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
WALL STREET

Εντείνονται οι πιέσεις στη Wall

Εντείνονται οι πιέσεις στη WallΔιευρύνουν τις απώλειες τους οι δείκτες της Wall Street στο άσχημο κλίμα που διαμορφώνουν οι χθεσινές προειδοποιήσεις της Moody΄s ότι οι κίνδυνοι από την κρίση της Ευρωζώνης έχουν αυξηθεί και το δημοσίευμα του Reuters ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί και νέα αναδιάρθρωση χρέους.
ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Καταλονία: Ετοιμάζεται να ζητήσει βοήθεια;

Καταλονία: Ετοιμάζεται να ζητήσει βοήθεια;Η υπερχρεωμένη Καταλονία θα ζητήσει κεφάλαια στήριξης από την ισπανική κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της περιφέρειας στο BBC. Εκπρόσωπος της περιφέρειας ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει πως οι δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ παρερμηνεύτηκαν και δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου