Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012


Έτσι δολοφόνησαν τον 50χρονο επιχειρηματία στην Πυργέλα.(βίντεο)

 Σύμφωνα με πληροφορίες που τελικά μπορέσαμε να συλλέξουμε και δεν χωρούν αμφισβήτηση, έχουμε τις λεπτομέρειες από την δολοφονία του 50χρονου Γ.Κωστάκη στην Πυργέλα. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές η δολοφονία έγινε από πιστόλι 765 και από κοντινή απόσταση.

Όλες οι βολές είναι από πίσω ενώ η μια σφαίρα έχει βρει το θύμα στην ωμοπλάτη η άλλη στον αυχένα και η τρίτη από τον αυχένα η οποία έχει σφηνωθεί στο κεφάλι του θύματος. Όλα δείχνουν πως το θύμα το περίμενε ο δολοφόνος στους βοηθητικούς χώρους της βίλας στην Πυργέλα και τον εκτέλεσε καθώς άνοιγε την πόρτα.

Το θύμα βρήκε συγγενικό του πρόσωπο που μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές προσπάθειες να μιλήσει μαζί του δεν τα κατάφερε πήγε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία στις 12:00 περίπου την νύχτα, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα είπε πως η δολοφονία έχει γίνει από 8 ώρες περίπου πριν την ανεύρεση του πτώματος.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 50χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες (12-7-2012) το βράδυ, στην Πυργέλα Άργους Αργολίδας, βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας του από συγγενικό του πρόσωπο, φέροντας εμφανή τραύματα στον αυχένα και την ωμοπλάτη, από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο μετέβη ο Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

argolikeseidiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου