Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αναζητούν τον «εγκέφαλο» των ληστειών με λεία μαμούθ στην Αργολιδα.

Έναν Έλληνα κακοποιό αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου ως «εγκέφαλο» δυο ληστειών που έγιναν σε τράπεζες της Αργολίδας, η πρώτη πριν από δυο χρόνια και η δεύτερη πριν από έξη μήνες! Δεν έχουν εξακριβώσει, όμως, την ταυτότητα των συνεργών του που ήταν τουλάχιστον τρεις.

Ο 42χρονος αναζητούμενος είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης και για άλλη ένοπλη ληστεία σε τράπεζα του Ναυπλίου! Η πρώτη από τις δυο ληστείες που απέφεραν πάνω από 570.000 ευρώ (!) στη συμμορία είχε γίνει στις 23 Ιουλίου 2010 στο Πορτοχέλι, όταν ο 42χρονος εισέβαλε στην τράπεζα μαζί με έναν ακόμα συνεργό του.

Στη δεύτερη ληστεία που είχε γίνει στο Κρανίδι στις 28 Δεκεμβρίου 2011, εκτός από τον 42χρονο συμμετείχαν τρία ακόμη άτομα που δεν είναι γνωστά τα στοιχεία τους. Για τις δύο υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ένοπλη ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο η σπείρα να διέπραξε και άλλες παρόμοιες ληστείες.
argolikeseidiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου