Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη 40χρονος τσαντάκιας στο Άργος.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δύο  υποθέσεις αρπάγης τσαντών, ενώ συνελήφθη, χθες (27-6-2012) το απόγευμα, ένας  40χρονος ημεδαπός, για ληστεία.


Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, προέκυψε ότι ο 40χρονος, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, είχε διαπράξει τις εξής περιπτώσεις αρπαγής τσαντών:
• Χθες (27-6-2012) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, αφαίρεσε με την χρήση σωματικής βίας, τσάντα 36χρονης αλλοδαπής, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα, ενώ είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.
• Προχθές (26-6-2012) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, αφαίρεσε τσάντα 48χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.
Μετά από έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, εντόπισαν και συνέλαβαν, χθες (27-6-2012) το απόγευμα, στο Άργος τον 40χρονο, στην κατοχή του οποίου, βρήκαν και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο της 36χρονης, το οποίο στην συνέχεια της αποδόθηκε.
Ο 40χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου