Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΣ»


Αναφορικά με την εξέταση του φακέλου για την αποχέτευση της Δημοτικής Ενότητας Λέρνας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σε καλό δρόμο βρίσκεται η αίτηση χρηματοδότησης «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ» που υπεβλήθη από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών και η οποία βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης. Σύμφωνα με χθεσινή ενημέρωση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» από την μέχρι τώρα εξέταση του φακέλου δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα και η πλήρης αξιολόγηση της πράξης αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Φεβρουάριο 2012.
Η ενημέρωση αυτή συνιστά αδιαμφισβήτητα ένα εξαιρετικά θετικό μήνυμα για ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Λέρνας του Δήμου Άργους – Μυκηνών σε σχέση τόσο με την ποιότητα ζωής και το κόστος λειτουργίας των νοικοκυριών που αναμένεται να εξυπηρετηθούν, όσο και σχετικά με την διασφάλιση της καθαρότητας των πηγών της Λέρνας από την οποία υδρεύονται οι κάτοικοι των δύο (2) μεγάλων Δήμων του Νομού.
Η θετική αυτή εξέλιξη είμαι βέβαιος ότι σε λίγες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί με την επίσημη υπογραφή και αποδοχή της ένταξης του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υ.ΠΕ.ΚΑ.». 

Read more: http://www.parapolitikaargolida.gr/2012/02/blog-post_5234.html#ixzz1lFOzbA5F

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου