Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Στα προημιτελικά ο Διομήδης!

Παρά την ήττα με 29-26 από την Πορτόβικ στην Ουκρανία, ο Διομήδης εξασφάλισε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ.
Όσο καλά πηγαίνει μέσα… εξίσου καλά πηγαίνει και έξω ο Διομήδης! Η ομάδα του Άργους πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ, αν και ηττήθηκε με 29-26 στην Ουκρανία από την Πορτόβικ.
Ο πρωτοπόρος του ελληνικού πρωταθλήματος είχε επίσης κερδίσει με τρία τέρματα διαφορά στο πρώτο ματς επί ελληνικού εδάφους (27-24), ωστόσο τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ του έδωσαν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση!
Οι «Λύκοι» βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 8 γκολ (21-14) διαφορά, κατάφεραν όμως να αντιδράσουν, μειώνοντας το σκορ, τόσο όσο χρειάζονταν για να πάρουν την μεγάλη πρόκριση.
Οι Αργίτες θα μάθουν τον αντίπαλο τους στην κλήρωση της Τρίτης.
ΠΟΡΤΟΒΙΚ (Ολεγκ Σικ): Σόγκα 5, Μπουινένκο, Μποτσόγιεφ, Γκανζιένκο, Πολτοράτσκι 6, Γκορόβι, Ντενίσον 1, Γκούνκο, Σμιρνόφ, Μανκόφσκι 9, Γιουζμπαμπένκο 1, Κοζάκεβικ 4, Ζαχάροφ 3, Τσουπρίνα.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Μεγαλοοικονόμου 8, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μούγιτς, Μάλλιος 3, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 4, Σαμαράς 2, Κοντούλης, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς, Τάσκοβιτς 7.
Διαιτητές: Λιλεπέα- Κουλ (Εσθονία), δίλεπτα: 4-4, πέναλτι: 1/3-1/1. Κόκκινη: 48’ Σαμαράς (επικίνδυνο παιχνίδι).
  Onsports.gr.
Συντάκτης:  Onsports Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου