Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πάρτυ ανατροπής από την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στο Άργος

 Πάρτυ ανατροπής με την παρουσία των υποψήφιων βουλευτών του νομού διοργανώνει η Νεολαία ΣΥ.ΡΙΖ.Α Άργους-Μυκηνών,την Τρίτη 20/1 στις 20.30 στο Καντίνσκυ.

Συνεχίζεται τις νυχτερινές ώρες η κοπή δέντρων στο Ναύπλιο
























Μετά την οδό Ασκληπιού, σήμερα πήρε σειρά η οδός Συγγρού στο Ναύπλιο. Όλη την νύχτια πάλευαν για μια ακόμα φορά τα συνεργεία του Δήμου Ναυπλιέων να ξεριζώσουν τα σάπια πλέον δέντρα πέριξ του σχολείου στην Συγγρού καθώς και εκείνων που το ριζικό τους σύστημα είχε αλλάξει την γεωμετρία του πεζοδρομίου δημιουργώντας παγίδες για τους διερχόμενους.

Οι μαθητές του Αγγελοπούλειου Δημοτικού μάζεψαν τα πορτοκάλια του σχολείου τους για το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας
























  Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για τους πορτοκαλοπαραγωγούς. Οι παγετοί αλλά και οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν πολλές ζημιές στην παραγωγή! Τα δέντρα του Αγγελοπούλειου Δημοτικου Σχολείου  δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση στις φετινές δύσκολες συνθήκες και ιδιαίτερα οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν μεγάλη πτώση των καρπών κι έτσι την Παρασκευή που ο καιρός ήταν όμορφος με λιακάδα τα παιδιά της Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξης, μαζί με τον κ. Κώστα, αποφάσισαν να τα μαζέψουν για να μην έχουμε κι άλλες απώλειες!

Ο Κιώτης Γιάννης Παπαϊωάννου 1913 – 1972 (βίντεο)
































Γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου του 1914 στην Κίο της Μικράς Ασίας, σε ηλικία δυο ετών έμεινε ορφανός από πατέρα, ενώ επτά χρόνια αργότερα έζησε τη Μικρασιατική Καταστροφή. Εγκαταστάθηκε με τη μητέρα και τη γιαγιά του στη Σαμοθράκη αλλά λίγο αργότερα μετακόμισαν στον Πειραιά, και συγκεκριμένα στις Τζιτζιφιές. Από μικρός εργάστηκε ως ψαράς, μαραγκός, σε συνεργείο αυτοκινήτων και σε οικοδομές και σταμάτησε να πηγαίνει σχολείο από νωρίς. Υπήρξε κουμπάρος και στενός συνεργάτης του Βασίλη Τσιτσάνη.

Δυναμικό παρόν του "ΑΟ Μέρμπακα" στους αγώνες τοξοβολίας στο Ελληνικό
























 Ο Σύλλογος τοξοβολίας της Αγίας Τριάδας "ΑΟ Μέρμπακα" έδωσε πάλι δυναμικό παρόν στους αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στο Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου