Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Άργος

DSC 7284
Το μήνυμα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον είναι ορατό και στην επαρχία και τις αγροτικές περιοχές μετέφερε στους πολίτες του Άργους η Άννα Φιλίνη.
Η υποψήφια το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, κόρη του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Κώστα Φιλίνη, ανέφερε στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο Άργους πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αυτοδυναμία, ένα βήμα πριν βρει η Ελλάδα την αξιοπρέπεια.
«Με τη δημιουργία κλίματος φόβου, με ψέμματα και συκοφαντίες προσπαθούν να διατηρηθούν στις θέσεις τοιυς, να συνεχίσουν τα μνημόνια και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας» τόνισε η κ. Φιλίνη.
Αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκτενή αναφορά έκανε στα μέτρα για τους αγρότες, όπως διατυπώθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο Αγρίνιο από τον Αλέξη Τσίπρα.
«Είναι ανάγκη να υπάρξει μια πλατειά εκλογική νίκη για να στηρίξει ο λαός την καινούργια Κυβέρνηση ώστε να υπάρξει ισχυρή διαπραγμάτευση» κατέληξε η Άννα Φιλίνη τονίζοντας πως η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα θα ανοίξει νέους δρόμους για τους λαούς της Ευρώπης.
Στη συγκέντρωση μίλησαν και οι υποωήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα...
«Όσο οι κυβερνώντες επικαλούνται τον φόβο, τόσο δυσκολεύουν τη θέση τους» τόνισε οΓιώργος Αντωνόπουλος εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως «η Αριστερά στη συντηρητική Αργολίδα θα είναι πρώτο κόμμα».
«Καλούμαστε να διαλέξουμε αν θέλουμε την Ελλάδα τριτοκοσμική και πειραματόζωο της υπόλοιπης Ευρώπης ή χώρα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας» είπε στο λόγο του ο Δημήτρης Κοδέλας, κάνοντας και ιδιαίτερες αναφορές στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας.
«Ο φόβος άλλαξε στρατόπεδο, τον αντικατέστησε η ελπίδα» τόνισε ο Γιάννης Γκιόλας ενώ η Μαρίνα Κούτση επεσήμανε πως «προέχει η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γίνει με διαφορετικούς όρους η διαπραγμάτευση».
Η Αγγελίνα Χατζοπούλου κλείνοντας το λόγο της τόνισε: «Είμαστε ριζοσπάστες και ρεαλιστές συνάμα και αυτές οι ωραίες μέρες μας καλούν στο να ονειρευτούμε κάτι διαφορετικό που περιλαμβάνει όλους όσοι κατοικούν σε αυτή τη χώρα και ζουν γονατισμένοι»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου