Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012


ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΘΩΝΑ

Βρέθηκε εγκαταλειμμένο και σχεδόν υποσιτισμένο ένα σκυλί  στην παραλία της Καραθώνας.  Αμέσως αφού ενημερώθηκε ο φιλοζωικός σύλλογος ‘’ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ’’   έσπευσαν στην περιοχή  και μάζεψαν το άτυχο σκυλάκι.  Η γλυκιά  Blue, έτσι την ονόμασαν μιας και βρέθηκε στην παραλία , ήταν γεμάτη τσιμπούρια , ψύλλους και σκουλήκια( εσωτερικά) και φυσικά εξαντλημένη. Τα καλά νέα είναι, ότι παρόλα αυτά είναι υγιέστατη, 5μιση μηνών ημίαιμο κυνηγόσκυλο , θα γίνει μεσαίου μεγέθους γύρω στα 15 κιλά.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ : ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ- 150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΠΛΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με θέμα για φέτος «Κρίσεις: Συνέχειες και ασυνέχειες της Ιστορίας» ο Δήμος Ναυπλιέων γιορτάζει και συμμετέχει , την Παρασκευή, 28/9/2012, με την πιλοτική εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος, στους μαθητές της Στ΄ τάξης του 5ου δημοτικού σχολείου Ναυπλίου «Καλλιόπη Παπαλεξοπούλου- 150 χρόνια από τη Ναυπλιακή Επανάσταση».
Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα εφαρμοστεί όλο το σχολικό έτος 2012-2013 με αποδέκτες τους μαθητές των Ε΄ και Στ΄ τάξεων των δημοτικών σχολείων του Νομού Αργολίδας αλλά και όλης της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου