Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Με πρωτοσέλιδη αναφορά και ρεπορτάζ στην σελίδα 19, η εφημερίδα Δημοκρατία φιλοξενεί το θέμα της υποδοχής των τουριστών του πλοίου NEW AMSTERDAM στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Ο Χ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΕΜΧ


Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα του στρατοπέδου ΚΕΜΧ και να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα παραμονής του. Όπως είναι γνωστό, εδώ και λίγες ημέρες, ορισμένα δημοσιεύματα μιλούν για σχεδιασμό που περιλαμβάνει το κλείσιμο του στρατοπέδου του Ναυπλίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συνειδητοποιημένους πολίτες της Ιστορικής μας πόλης, για την ανταπόκρισή τους στο συμβολικό δημοψήφισμα που διοργανώσαμε στις 23 και 24 του μηνός.
        Σ’ αυτό εκφράστηκε η θέληση του λαού γιατί κατ’ ουσίαν πρόκειται για την γνήσια, άμεση και αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση για την πορεία της χώρας.
        Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα ήταν 99,3% κατά των μέτρων πρέπει να προβληματίσει όλους, ιδίως τους βουλευτές της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου