Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012


ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ



Μετά τους δυο συλληφθέντες χθες για χρέη προς το Δημόσιο σε Άργος και Μύλους, είχαμε νέα σύλληψη σήμερα, αυτή τη φορά στο Ναύπλιο. Έτσι συνελήφθη, σήμερα, Πέμπτη 25-10-2012, το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 53χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Σε βάρος του 53χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους 141.913,50 ευρώ.
Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

38χρονος είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στην Αργολίδα



Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, σε οχήματα λουομένων, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου ημεδαπού, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Ιουνίου, έως και τις αρχές Ιουλίου 2012, είχε διαπράξει στις παραλίες της Αρβανιτιάς, της Πλάκας Δρεπάνου και του Τολού Αργολίδας, τρεις διαρρήξεις και κλοπές σε οχήματα λουομένων, από τα οποία αφαίρεσε τσάντες, χρηματικά ποσά, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.
Ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών της ALPHABANK Πορτοχελίου



Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών της ALPHABANK Πορτοχελίου, οι οποίοι, φυσικά, ήσαν άφαντοι. Αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου το ανακάλυψε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Βερβερόντας.
Το λευκό αυτοκίνητο, όπως προέκυψε από τον σχετικό έλεγχο, είχε κλαπεί από την περιοχή του Μοσχάτου. Εικάζεται ότι ο εγκέφαλος της ληστείας ανήκει σε γνωστό κύκλωμα του οργανωμένου εγκλήματος.
Η αστυνομία, με τους λίγους υπολειπόμενους άνδρες, καθότι 25 καθημερινώς φυλάνε τους λαθρομετανάστες στην Κόρινθο, προσπαθεί να στήσει… μπλόκα…
ρεπορτάζ: Γιώργος Ν. Μουσταίρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου