Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012


ΑΤΥΧΟΣ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.

rhein 
















Άτυχη αποδείχθηκε η ομάδα μας στην κλήρωση για τον τρίτο γύρο του EHF CUP. Αντίπαλός της το μεγαθήριο του Γερμανικού Handball και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου η Rhein-Neckar Löwen (http://www.rhein-neckar-loewen.de/).
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ελλάδα (24 ή 25 Νοεμβρίου) και ο επαναληπτικός στην Γερμανία (1 ή 2 Δεκεμβρίου). H Rhein-Neckar Löwen είναι αυτή την στιγμή πρώτη στην βαθμολογία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, την Bundesliga με 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης.
Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: "Η υπόθεση πρόκριση στους ομίλους, μετά την κλήρωση με τους Γερμανούς, μάλλον άπτεται του θαύματος, αφού η Rhein-Neckar Löwen είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και πρώτη στην βαθμολογία του καλύτερου πρωταθλήματος, της Bundesliga. Μάθαμε την κλήρωση στο πούλμαν, ταξιδεύοντας για Κιλκίς και αντιδράσαμε με χαμόγελο. Για εμάς, ουσία είναι η πρόκληση να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε απέναντι σε αυτήν την ομάδα και σίγουρα, οι δύο αγώνες αυτοί θα είναι σημαντικά ιστορικά στοιχεία του βιογραφικού του Συλλόγου μας".
Ο προπονητής της Rhein-Neckar Löwen Gudmundur Gudmundsson δήλωσε: "Θα πάμε στους αγώνες αυτούς με μεγάλο σεβασμό. Είναι σημαντικό τό ότι έχουμε τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου