Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μας ψέκασαν την Δευτέρα. Chemtrails στο Άργος (βίντεο)

 Χημικές ουρές η chemtrails όπως είναι γνωστές παγκοσμίως. Ένας όρος που μπήκε στη ζωή του πλανήτη γη πριν από εννέα χρόνια. Θεωρίες συνωμοσίας η πραγματικότητα; Ωστόσο, οι καταγγελίες απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη ακολουθούν η μία την άλλη.Μια τέτοια καταγγελία μας έρχεται και από το Άργος, όπου την Δευτέρα 23 Απριλίου κατεγράφησαν δυο αεροπλάνα από ερασιτεχνική κάμερα και για αρκετή ώρα, να πετούν πάνω από την πόλη και να ψεκάζουν... Εδώ να ευχαριστήσουμε το αναγνώστη μας για τα βίντεο.
 Η διαφορά, από τις κανονικές ουρές των καυσίμων, με τις χημικές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, έγκειται στο γεγονός ότι αυτές δεν διαλύονται στον αέρα μετά από λίγο αλλά αντίθετα εξαπλώνονται και γίνονται σύννεφα που απλά στέκονται στον ουρανό. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι καταγγελίες πάνε ακόμα πιο πέρα και γίνονται εφιαλτικές. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων αυτών, αυξάνονται στο έδαφος τα προβλήματα υγείας των κατοίκων.  
 Κεφαλαλγίες, τάση για εμετό, κατάθλιψη, γαστρεντερολογικά προβλήματα είναι ορισμένα από όσα έχουν αναφερθεί. Αλήθεια ή ψέμα 
argolikeseidiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου