Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ξύλο και… διακοπή στο Χιλιομόδι – Πανναυπλιακός!


Σκηνές… ροκ εξελίχτηκαν στο Χιλιομόδι σήμερα (29/04), στο περιθώριο της αναμέτρησης του τοπικού Ατρόμητου με τον Πανναυπλιακό, καθώς υπήρξαν συμπλοκές παικτών και οπαδών, είσοδος των τελευταίων στο γήπεδο και φυσικά… διακοπή του ματς!
Όλα ξεκίνησαν στο 65ο λεπτό κι ενώ ο Καραγκούνης του Πανναυπλιακού βγήκε στην αντεπίθεση, για να συγκρουστεί με τον Μπαλή του Ατρόμητου, μέσα στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων χωρίς όμως ο διαιτητής Αποστολόπουλος να καταλογίσει πέναλτι... Παρόλα αυτά, ο δεύτερος κινήθηκε προς το μέρος του πρώτου, για να του ζητήσει τον λόγο θεωρώντας ότι έκανε «θέατρο» κι έγινε το… έλα να δεις!
Συμπλοκές παικτών των δυο ομάδων και οπαδών, είσοδος των τελευταίων στο γήπεδο και φυσικά… διακοπή του ματς συνέθεσαν το σκηνικό, με τον ρέφερι από την Ηλεία να πηγαίνει κακήν κακώς στα αποδυτήρια προκειμένου να συντάξει το φύλλο αγώνος…
«Στο 65 ο νούμερο 3 Μπαλής χτύπησε τον νούμερο 11 Καραγκούνη και εν συνεχεία αυτός τον έφτυσε. Μετά γενικεύτηκε η σύρραξη μεταξύ των παικτών, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, χτυπώντας τους παίκτες του Πανναυπλιακού και έτσι διέκοψα οριστικά τον αγώνα εις βάρος του Ατρομήτου. Παράλληλα, απέβαλλα τον Μπαλή και τον Καραγκούνη και ζήτησα ενισχύεις από τον αστυνομικό διευθυντή για να φύγουμε όλοι ομαλά από το γήπεδο», ανέφερε σε αυτό ο Αποστολόπουλος.
Για την ιστορία, ο Πανναυπλιακός προηγούνταν με 2-0, χάρη σε τέρματα του Αγγελόπουλου στο 31’ και Ζίου στο 52’.






ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Βασιλείου (55' Σκούπας), Μαστρογιαννόπουλος (55' Κορδαλής), Μπαλής, Πανακούλιας, Βλάσσης, Κριαράς, Ξύδης, Παπαϊωάννου, Κουσκουνάς, Τσουμάνης, Μυργιώτης.
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Κατσιαούνης, Λαμπρούσης, Ζίου, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Καραμάνος, Αντωνόπουλος, Μπουτσικάκης, Χατζησοφρωνίου, Νικολέτος, Καραγκούνης.
onsports.gr/ PHOTO ΘΩΜΑΣ ΖΙΟΥ

Read more: http://www.parapolitikaargolida.gr/2012/04/blog-post_3948.html#ixzz1tXbpcI4h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου