Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Τουριστική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στο Τολό Αργολίδας

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για φοίτηση στις Σχολές του ΟΤΕΚ. Στη Σχολή του ΟΤΕΚ στο Τολό Αργολίδας θα λειτουργήσουν κατά τη σχολική περίοδο 2011 – 2012 δύο τμήματα:

α. Ειδικότητα Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Υπηρεσιών (ΕΠΑΣ) που απευθύνεται σε αποφοίτους Α΄ τάξης Λυκείου (ή άλλου ισότιμου σχολείου) και άνω

β. Ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (ΙΕΚ) που απευθύνεται σε αποφοίτους Λυκείου (ή άλλου ισότιμου σχολείου)
Η διάρκεια φοίτησης για τα ΙΕΚ είναι τέσσερα (4) εξάμηνα και για τις ΕΠΑΣ δύο (2) έτη. Ο Νομός Αργολίδας έχει ανάγκη την τουριστική εκπαίδευση και ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης αναβαθμίζει το επίπεδο της προσφοράς του.
Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα των ΕΠΑΣ & ΙΕΚ Ναυπλίου 27520 59229 & 58136 εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι αιτήσεις υποψήφιων γίνονται δεκτές στη Γραμματεία της Σχολής (Ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙΑ, Τολό) έως και την 20 Σεπτεμβρίου 2011



Το πλήρες κείμενο της Προκήρυξης για την υποβολή αιτήσεων σε όλες τις ειδικότητες και Σχολές του ΟΤΕΚ, βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.otek.edu.gr με αναλυτικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά στοιχεία που απαιτούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου