Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Μαθήματα καινοτομίας από τον Δήμαρχο Τρικάλων στο Ναύπλιο

Μαθήματα καινοτομίας του Δημάρχου Τρικάλων στο Ναύπλιο
Την εκδήλωση που διοργάνωσε η  Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών – Περιφερειακό Παράρτημα Πελοποννήσου στο Ναύπλιο με προσκεκλημένο τον Δήμαρχο Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Στο Ναύπλιο το κρουαζιερόπλοιο "Le Bougainville"

Στο Ναύπλιο το κρουαζιερόπλοιο "Le Bougainville"
Ενα από τα εντυπωσιακότερα κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, το "Le Bougainville", με σημαία νήσων Ουαλίς και Φουτουνά (γαλλικά: Wallis et Futuna) , κατέπλευσε σήμερα το πρωί αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου.

Ενθρονίστηκε ο νέος μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών



Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ενθρονίστηκε σήμερα ο νέος μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Στην πλατεία Πάρκου, στο κέντρο της πόλης, υποδέχθηκαν επισήμως τον νέο ποιμενάρχη τους ο δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος, οι τοπικές αρχές, κληρικοί και φορείς της Λαμίας.

Ξεκίνησε η αποτύπωση για την μελέτη αποκατάστασης του Αγίου Νικολάου Ναυπλίου

Ξεκινησε η αποτύπωση για την μελέτη αποκατάστασης του Αγίου Νικολάου Ναυπλίου (βίντεο)
 Ξεκίνησε σήμερα από την μελετητική ομάδα του γραφείου Μαρίνας Μυριανθέως Δρ Αρχιτέκτων η μελέτη αποκατάστασης του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Ναυπλίου. 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

 


SPKTRAVEL

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



Ο ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ  ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΣΗΜΟΓΛΑΡΟΣ




Τραυματισμένο πτηνό το είδος ασημόγλαρος στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Το πτηνό έφερε τραύμα στο δεξί του πόδι .

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΝΑΥΠΛΙΟ- ΣΑΥΡΑ ΑΒΛΕΦΑΡΟΣ

Μία πολύ μικρή σαύρα το είδος  αβλέφαρος  της οικογένεια των σκινκιδών, σε τοποθεσία στο Ναύπλιο, Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Αυτή η μικρή σαύρα μεγαλώνει σε μήκος έως και 13 εκατοστά  μαζί με την ουρά η οποία είναι περίπου 1,5 φορά μεγαλύτερη του σώματος.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ




Ο  ήλιος δύει μέσα από τα σύννεφα στην ορεινή Αργολίδα , Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου