Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ομιλητής στην Άρτα



Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, το απόγευμα, στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΓΕΡΑΚΙ ΞΕΦΤΕΡΙ




Γεράκι το είδος Ξεφτέρι πετά σε τοποθεσία στον Υδροβιότοπο Νέας Κίου στην Αργολίδα, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019. Το Ξεφτέρι είναι είδος γερακιού (γένος Accipiter), που απαντά και στον ελλαδικό χώρο.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΠΤΗΝΟ ΑΛΚΥΟΝΗ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ




Φθινοπωρινά στιγμιότυπα από τη φύση του Ναυπλίου, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στην Αργολίδα


Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στην Αργολίδα (βίντεο)
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Νοεμβρίου στην εθνική οδό Ναυπλίου Μυκηνών στο ύψος της περιοχής Τρίστρατο.

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ




Από τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στον Αργολικό κόλπο καθώς και από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή ,η θάλασσα βγήκε στην στεριά, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019. Το καιρικό φαινόμενο με την ονομασία ''Γηρυόνης '' έπληξε και την Αργολίδα προκαλώντας αρκετά προβλήματα στα Ιρια τα Καρναζέικα και στην παραλιακή  Ναυπλίου Νέας Κίου.

"Μουσικά Παλαμήδεια" για την επέτειο της απελευθέρωσης του Ναυπλίου


"Μουσικά Παλαμήδεια" για την επέτειο της απελευθέρωσης του Ναυπλίου
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. συνδιοργανώνουν μουσική εορταστική εκδήλωση “ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΑ” με αφορμή την τοπική εορτή του Δήμου μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30ή Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7:00μ.μ. στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου