Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΠΤΗΝΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΨΑΡΟΝΙΑ




Πτηνά το είδος ψαρόνια πετούν  σε τοποθεσία στην περιοχή  Βάλτος Αργολίδας , Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019. Το ψαρόνι  είναι είδος πουλιού που ανήκει στο γένος Στούρνος, που ανήκει στην οικογένεια Sturnidae. Τα ψαρόνια ζουν και αναπαράγονται σχεδόν όλο το χρόνο στην βόρεια και κεντρική Ευρώπη, στην νότια Αυστραλία και στην βόρεια και Κεντρική Αμερική.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΚΑΛΑΜΟΚΙΡΚΟΣ ΚΥΝΗΓΑ ΨΑΡΟΝΙΑ




Πτηνό το είδος καλαμόκιρκος κυνηγά  ψαρόνια που  πετούν  σε τοποθεσία στην περιοχή  Βάλτος Αργολίδας , Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019. Το ψαρόνι  είναι είδος πουλιού που ανήκει στο γένος Στούρνος, που ανήκει στην οικογένεια Sturnidae.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΑΡΓΥΡΟΤΣΙΚΝΙΑΣ

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει πτηνό το είδος αργυροτσικνιάς να πετά σε τοποθεσία στον υδροβιότοπο Νέας Κίου στην Αργολίδα, Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΑ




Καπνός που βγαίνει από τα Φουγάρα εργοστασίων επεξεργασίας πυρήνα στην περιοχή της παραλιακής οδού Ναυπλίου Νέας Κίου στην Αργολίδα, Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019.

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑ




Ο ήλιος δύει πίσω από τα βουνά της ορεινής Αργολίδας δημιουργώντας ένα πολύχρωμο τοπίο στο Ναύπλιο, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου