Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Μαθητές του 2ου Λυκείου πρόσφεραν το χαρτζιλίκι τους για το σημερινό γεύμα των αστέγων στο Ναύπλιο

Μαθητές του 2ου Λυκείου πρόσφεραν το χαρτζιλίκι τους για το σημερινό γεύμα των αστέγων στο Ναύπλιο (βίντεο)
Μαθητές από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου προσέφεραν χρήματα αλλά και την εθελοντική τους εργασία σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, για την παρασκευή 150 γευμάτων στο συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ




Χιλιάδες πτηνά το είδος ψαρόνια κάλυψαν τον ουρανό πετώντας  στην Νέα Κίο Αργολίδας , Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019. Το ψαρόνι  είναι είδος πουλιού που ανήκει στο γένος Στούρνος, που ανήκει στην οικογένεια Sturnidae. Τα είδη του γένους αριθμούν περίπου 55.

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

« Άγχος Στρες και Τρόποι Αντιμετώπισης» Ομιλία της Ψυχολόγου Δενδραλίδη Λίνα στον Ιερό ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.




Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου,
διοργάνωσε εκδήλωση την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού με Ομιλήτρια την Δενδραλίδη Λίνα, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια(BSc., MSc.), Πτυχιούχο Παντείου Παν/μίου, Master Γνωσιακή Επιστήμη, Μέλος Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων
με θέμα : « Άγχος Στρες και Τρόποι Αντιμετώπισης»

ΑΡΓΟΛΙΔΑ -ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ





Σοκ: Πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο (βίντεο)
Αναστάτωση και κινητοποίηση των υπηρεσιών προκάλεσε η πληροφορία το πρωί της Κυριακής 17 Νοεμβρίου για αποβίβαση προσφύγων - μεταναστών με φουσκωτή λέμβο στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου