Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Μητροπολίτη Αργολίδας και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο είχε σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι στο Ναύπλιο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Πανδαισία χρωμάτων στη δύση του ηλίου στο Ναύπλιο

Πανδαισία χρωμάτων στη δύση του ηλίου στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Φανταστικό, υπέροχο,  μαγικά όμορφο, εντυπωσιακά εκπληκτικό, ονειρικό, συγκλονιστικό... και με πόσα άλλα επίθετα άραγε μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος το πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα στο Ναύπλιο; Η λίστα σίγουρα είναι μεγάλη... 

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας στην 8η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου

Οι εκδόσεις Εν Πλω, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, και με κύριο στόχο την προβολή και τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου, διοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, από το Σάββατο 2 μέχρι και την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, με μια μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας σε συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους και μοναστήρια:

ΑΚΡΙΤΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ, ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ, ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, ΑΤΕΡΜΟΝΟΝ, ΔΟΜΟΣ, ΔΟΡΚΑΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΝ, ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΝ ΠΛΩ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, Ι.Μ.Μ.ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΙΕΡΟΝ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΑΝΟΝ ΚΕΛΛΙΟΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΚΕΠΕΜ, ΚΛΕΙΘΡΟΝ, ΚΥΠΡΗΣ, ΜΠΙΛΙΕΤΟ, ΜΠΟΤΣΗΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΡΦΥΡΑ, ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ κ.ά.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



ΕΔΩ και λίγο καιρό έχει λάβει ήδη πέρας η αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου στην Πλατεία Συντάγματος (Κωλέττη 9),ιδιοκτησίας του Ι.Ναού Γενεσίου Της Θεοτόκου Ναυπλίου(Παναγία)

Με εντυπωσιακό shelf cloud ήρθε η κακοκαιρία στην Αργολίδα

Με εντυπωσιακό shelf cloud ήρθε η κακοκαιρία στην Αργολίδα (βίντεο)
 Για πρώτη φορά παρατηρήθηκε πάνω από τον Αργολικό ουρανό το εντυπωσιακό φαινόμενο shelf cloud λίγο πριν τη μεσημεριανή μπόρα που ξέσπασε την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

To ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Συμμετέχει στις κοινωνικές δράσεις του Europalso & σας προσκαλεί

στην ομιλία με τίτλο: «Ο Εφηβικός εγκέφαλος και τα μυστικά του»

Εισηγήτρια Στέλλα Φλωρά Εκπαιδευτικός & Σύμβουλος Europalso

Κυριακή10 Νοεμβρίου 12.00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου