Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ



ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, εορτή της Αγίας & Πανσόφου Αικατερίνης, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης στο Άργος.

Την παραμονή της εορτής ημέρα Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. θα ψαλεί πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.

Την Κυριακή ημέρα της εορτής θα ψαλεί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.

Ιερα Αγρυπνία στο Κιβέρι με την ευκαιρία της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου


Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου στο Ναό.
Με την ευκαιρία της εορτής, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου στις 8:30 μ.μ . Η αγρυπνία θα ολοκληρωθεί στις 12:30 ξημερώματα Πέμπτης.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΙΑΚΩΒΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Παλαμήδειος Άθλος: Τιμητικές Βραβεύσεις Μαθητών που διακρίθηκαν στα 5 χλμ. του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019

Παλαμήδειος Άθλος: Τιμητικές Βραβεύσεις Μαθητών που διακρίθηκαν στα 5 χλμ. του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019
 Η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμηδείου Άθλου, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, την Παρασκευή 22/11/2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα 9 του ΦΟΥΓΑΡΟΥ με θέματα: 

• Την παρουσίαση όλων των παράλληλων προγραμμάτων του Παλαμηδείου Άθλου και άλλων σημαντικών ανακοινώσεων 
• Την παρουσίαση των Αγωνιστικών λεπτομερειών και Συμμετοχών της διοργάνωσης 
• Την ανακοίνωση των Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το Σάββατο 23/11/19 και την Κυριακή 24/11/19 
• Την συνεργασία και την στήριξη του συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας την 23η Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 18.30 πραγματοποιεί εκδήλωση λόγω συμπληρώσεως 60 χρόνων λειτουργίας του ( 1959 – 2019 ) με ταυτόχρονη αναφορά για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ( Π.Ο.Α.Σ.Α. ) την οποία και θα κάνει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.

Στην από 12-11-2019 ανάρτηση μας, σας ενημερώσαμε για την εκδήλωση και ότι σε λίγες ημέρες θα σας γνωστοποιούσαμε τον πρόγραμμα της Εκδήλωσης.

Το βασικό πρόγραμμα της εκδήλωσης του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας για τα 60 χρόνια λειτουργίας του έχεις ως εξής :

Λειτουργεί από σήμερα η τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 1142 για παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου

Λειτουργεί από σήμερα η τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 1142 για παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου
 Καλώντας στο 1142, κάποιος μπορεί να ενημερωθεί για το τι προβλέπει η νομοθεσία για την απαγόρευση του καπνίσματος, να ζητήσει βοήθεια για τη διακοπή του καπνίσματος, καθώς και να αναφέρει παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας, που υπέπεσαν στην αντίληψή τους.

Ζητώντας βοήθεια για τη διακοπή του καπνίσματος, τα στοιχεία σας καταγράφονται και εντός 48 ωρών, Επαγγελματίας Υγείας αναλαμβάνει να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει σε κάποιο Ιατρείο διακοπής καπνίσματος, όπου ειδικοί θα αναλάβουν την υποστήριξη της προσπάθειάς σας.

Ταυτόχρονα, στο 1142, μπορεί κάθε πολίτης, δίνοντας το ονοματεπώνυμό του, το τηλέφωνό του και εφόσον διαθέτει, το email του, να αναφέρει παραβάσεις που ο ίδιος διαπιστώνει και αφορούν στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ



Με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου πατρός Ιακώβου του εν Ευβοία, την Πέμπτη 21/11 το βράδυ θα τελεσθεί στο ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού ,Ιερά Αγρυπνία που θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ και θα ολοκληρωθεί περίπου στη 1 π.μ.

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Γιορτή με άρωμα πορτοκαλιού στη Νεα Τίρυνθα


Γιορτή με άρωμα πορτοκαλιού στη Νεα Τίρυνθα
Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας σας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με άρωμα πορτοκαλιού! 

Παραμονή των Εισοδίων της Θεοτόκου - Παναγίας Πορτοκαλούσας στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας, μετά την περιφορά της εικόνας, γύρω στις 8, θα μας περιμένουν οι μάγειρες και ζαχαροπλάστες της σχολής ΟΑΕΔ, με τα κεράσματα τους. 

ΤΟ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ




Μας διηγήθηκε πρόσφατα ένας Αγιονορείτης Μοναχός που 19 ετών συνάντησε τον Όσιο Παϊσιο στην Παναγούδα :

«ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ,πριν λίγες ημέρες ήρθε εδώ ένα καλό παιδί που από μακριά φαινόταν κάποια αλλοίωση στο πρόσωπό του. Κάτι Θεϊκό θα είχε ζήσει αυτό το παιδί!

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ




Έντονη συννεφιά πάνω από την πόλη του Ναυπλίου, Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019.

Σκαντζόχοιρος στο Ναύπλιο βρήκε τον άγγελο φύλακά του

Σκαντζόχοιρος στο Ναύπλιο βρήκε τον άγγελο φύλακά   του (βίντεο)
Ένας μικρός σκαντζόχοιρος στην περιοχή του Ναυπλίου, γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, καθώς ένας οδηγός σταμάτησε και τον μετέφερε σε παρακείμενη αγροτική έκταση.

Κωστούρος για Παλαμήδειο Άθλο: Καλούμε τους δρομείς να πετύχουν τον δικό τους άθλο

Κωστούρος για Παλαμήδειο Άθλο: Καλούμε τους δρομείς να πετύχουν τον δικό τους άθλο
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κάλεσε όλους τους δρομείς να συμμετάσχουν και να πετύχουν τον δικό τους προσωπικό άθλο, στον 5ο «Παλαμήδειο Άθλο 2019»-«Nafplio Castle Run», που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 24 Νοεμβρίου. 

Ναύπλιο: Ανεγκέφαλοι έσπασαν την σιδηροκατασκευή που απαγορεύει την κυκλοφορία στον πεζόδρομο Αρβανιτιάς

Ναύπλιο: Ανεγκέφαλοι έσπασαν την σιδηροκατασκευή που απαγορεύει την κυκλοφορία στον πεζόδρομο Αρβανιτιάς
Δεν πέρασαν μόνο λίγες ημέρες από την απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου να απαγορεύσει οριστικά την κυκλοφορία στον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς, τοποθετώντας μάλιστα και ειδική σιδηροκατασκευή με απαγορευτικές πινακίδες και κάποιοι επιτήδειοι την έσπασαν για να περάσουν με κίνδυνο της ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου