Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο Βυζαντινής Μουσικής και Ψαλτικής από τη Μητρόπολη Αργολίδας . H Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας και η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου και της Διευθύνσεως της Σχολής, στα πλαίσια της διαφυλάξεως και διαδόσεως της πατρώας ημών Ψαλτικής Τέχνης, όπως αυτή διαμορφώθηκε ανά τούς αιώνες έως σήμερα , αλλά και στην προσπάθεια επιμορφώσεως ων σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και των εν γένει Ιεροψαλτών πού διακονούν τα Ιερά Αναλόγια της Ιεράς Μητροπόλεως, διοργάνωσε διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο Βυζαντινής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης στις πόλεις Άργους και Ναυπλίου αντίστοιχα.

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

«Oργή Θεού»



Συχνά έννοιες πού υπάρχουν ή σχετίζονται με την Βίβλο, έχουν παρερμηνευθεί, σχεδόν «κακοποιηθεί» και η ζημία δεν είναι μικρή. Αφού, μια παρερμηνεία μίας λέξης μόνο, μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα νοήματα και συμπεράσματα, ακόμα δε και σε μια άστοχη στάσης ζωής. Τέτοια περίπτωση είναι η έκφραση «οργή Θεού».

Το πρόγραμμα εορτασμού της 197ης επετείου της απελευθέρωσης του Ναυπλίου

Το πρόγραμμα εορτασμού της 197ης επετείου της απελευθέρωσης του Ναυπλίου
Το πρόγραμμα εορτασμού της 197ης επετείου της Άλωσης του Παλαμηδίου  & της απελευθέρωσης της πόλης του Ναυπλίου εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α 

Σημαιοστολισμός Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών από την 8η πρωινή της 22ας μέχρι τη δύση του ηλίου της 24ης Νοεμβρίου 2019.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΝΑΥΠΛΙΟ-ΓΑΤΕΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΑΡΓΥΡΟΤΣΙΚΝΙΑΣ




Πτηνό το είδος αργυροτσικνιάς  σε τοποθεσία στον υδροβιότοπο Νέας Κίου στην Αργολίδα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019.

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

Ξεκίνησε το επιμορφωτικό σεμινάριο Βυζαντινής Μουσικής και Ψαλτικής από τη Μητρόπολη Αργολίδας

Ξεκινησε το επιμορφωτικό σεμινάριο Βυζαντινής Μουσικής και Ψαλτικής από τη Μητρόπολη Αργολίδας
 H Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας και η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου και της Διευθύνσεως της Σχολής, στα πλαίσια της διαφυλάξεως και διαδόσεως της πατρώας ημών Ψαλτικής Τέχνης, όπως αυτή διαμορφώθηκε ανά τούς αιώνες έως σήμερα , αλλά και στην προσπάθεια επιμορφώσεως ων σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και των εν γένει Ιεροψαλτών πού διακονούν τα Ιερά Αναλόγια της Ιεράς Μητροπόλεως, διοργανώνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο Βυζαντινής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης την Πέμπτη 14/11/2019 και την Παρασκευή 15/11/2019 στις πόλεις Άργους και Ναυπλίου αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου