Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ναυπλιώτης καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80
Επίθεση από δύο άτομα, φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής, στο Ναύπλιο καταγγέλλει ο 20χρονος κάτοικος Ναυπλίου Παναγιώτης Τασσόπουλος.
12248865_1257295387630083_1242347014_nΟ Π. Τασσόπουλος, όπως δήλωσε στα «Αργολικά», το βράδυ του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου, μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Ναυπλίου με αφορμή την ομιλία του βουλευτή Ιωάννη Λαγού στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πρόνοια, κατέβαινε με το μηχανάκι του την οδό μπροστά από τα  γραφεία της Χρυσής Αυγής και κατευθυνόταν προς την οδό 25ης Μαρτίου.
Εκεί τον σταμάτησαν δυο άνδρες, μέλη της Χρυσής Αυγής και τον ρώτησαν τι γυρεύει σε αυτό το δρόμο. Τους απάντησε πως έχει δουλειά… Οι δύο του είπαν να μεταφέρει στα μέλη του αντιφασιστικού μετώπου, αποκαλώντας τους άπλυτους, να μην τολμήσουν να πατήσουν τα πόδια τους στην Πρόνοια γιατί θα τους τα κόψουν. Επίσης, αν τον ξαναδούν να περνά από εκεί θα του κόψουν τα πόδια ή θα ψάχνουν να τον βρουν.
Φεύγοντας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παναγιώτη Τασσόπουλου, τα μέλη της Χρυσής Αυγής του έριξαν με δύο μπουνιές στην πλάτη.
Στη συνέχεια, ο ίδιος  πήγε στην αστυνομία, κατήγγειλε το γεγονός αλλά οι αστυνομικοί του είπαν πως εφόσον δεν ξέρει ονόματα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Ο Παναγιώτης Τασσόπουλος τονίζει πως ο αγώνας του κατά των φασιστών θα συνεχιστεί, όσοι φασίστες κι αν βρεθούν στο δρόμο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου