Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ  ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Το λιμεναρχείο Ναυπλίου σε συνεργασία με την ομάδα «Περπατώ Ναύπλιο… Φωτογραφίζω Ναύπλιο» κάνουν την αγάπη πράξη και την πράξη προσφορά και αγκαλιάζουν το «Χαμόγελο του παιδιού» με τις εξής δραστηριότητες:
*Παρασκευή 4/12 προσωπικό του λιμεναρχείου και μέλη από την ομάδα (ανοιχτή πρόσκληση σε όλους) θα επισκεφθούν μαγαζιά της παλιάς πόλης, με σκοπό να εξασφαλιστεί χρηματικό ποσό για την αγορά νωπών τροφίμων μία ημέρα πριν την επίσκεψη στο «Χαμόγελο». Ξεκινάμε στις 20.00 μπροστά από το δημαρχείο. Σας περιμένουμε!
*Κυριακή 6/12 και ώρα 20.30 στο Bar KontraBasso η προσφορά γίνεται πάρτυ αγάπης και συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης σε ειδικό όχημα που θα υπάρχει έξω από το Bar. Όσοι επιθυμούν μπορούν να πιουν και ένα ποτό μαζί μας. Χρηματικό ποσό από το ποτό σας θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων κ.λ.π. Στο πάρτυ μας θα μας συντροφεύσουν “live” με την υπέροχη μουσική τους οι Enseble. Σας περιμένουμε !
*Η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται και από το λιμεναρχείο Ναυπλίου έως και την 8η Δεκεμβρίου. Όποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί στις συναντήσεις μας και επιθυμεί να προσφέρει ας επικοινωνήσει με το λιμεναρχείο στο τηλ. : 27520-22974.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου