Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Euroleague

"Υπερήφανος για
τους παίκτες μου"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους οπαδούς του Τριφυλλιού.
<a href="http://adfarm.mediaplex.com/ad/ck/15543-115102-42251-1?mpt=[CACHEBUSTER]"> <img src="http://adfarm.mediaplex.com/ad/!bn/15543-115102-42251-1?mpt=[CACHEBUSTER]" alt="Click Here" border="0"></a>
Euroleague

"Έγιναν πράγματα
εκτός μπάσκετ"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στους διαιτητές χωρίς ωστόσο να θελήσει να επεκταθεί για να μην τιμωρηθεί, ενώ δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση που έκαναν εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Προμελετημένο έγκλημα

Η ΤΣΣΚΑ έπρεπε να κερδίσει και οι διαιτητές έκαναν ό,τι μπορούσαν για να περάσει στον τελικό. Και τα κατάφεραν, με τον Παναθηναϊκό να λυγίζει στο τέλος και να χάνει άδικα με 66-64.

"Άξιζε να νικήσει
και ο Παναθηναϊκός"

Ο Νέναντ Κρστιτς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε και εκείνος να κερδίσει, αλλά η ΤΣΣΚΑ ήταν πιο τυχερή στο τέλος και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

"Συναρπαστική η μάχη
με τον Παναθηναϊκό"

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Αντρέι Κιριλένκο.

"Πιο εύκολα στον τελικό"

Ανακουφισμένος που η ΤΣΣΚΑ επικράτησε επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιόνας Καζλάουσκας που τόνισε ότι η ομάδα του θα έχει πιο εύκολο έργο στον τελικό.
 
15 €
Αγόρασέ το
DealiN.gr
Euroleague

"Αν χάναμε από τον
Παναθηναϊκό θα έκλαιγα"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε ότι εάν έχανε η ΤΣΣΚΑ μετά τις χαμένες βολές που είχε ο ίδιος στο τέλος, θα έβαζε τα κλάματα.
 
Euroleague

Τους τα... έχωσε
ο Ομπράντοβιτς

Την έντονη δυσαρέσκεια του για τα όσα έκαναν οι διαιτητές στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στους ανθρώπους της Ευρωλίγκα.

"Αυτό που έγινε
ήταν τρισάθλιο"

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στη διαιτησία και ειδικά στον Μάρτιν που ήταν και στο παιχνίδι με την Μακάμπι.

Euroleague

"Είμαστε απογοητευμένοι"

Ο Ρομέιν Σάτο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που έχασε ο Παναθηναϊκός την πρόκριση στον τελικό. (VIDEO)

"Περήφανος για τον
τρόπο που παίξαμε"

Ο Άλεξ Μάριτς τόνισε πως τους πράσινους τους πόνεσε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα, αλλά ο ίδιος δήλωσε περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

"Μας πόνεσε η ήττα"

Ο Ίαν Βουγιούκας στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 15 πόντους, αλλά τελικά έχασε, ενώ έδωσε υπόσχεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου