Με την παρούσα επιστολή η ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο “Πύλη της Αγάπης” και συνεχίζουν να προσφέρουν.
Κατ’ αρχήν και κυρίως τους απλούς ανθρώπους που από το υστέρημά τους πολλές φορές, αυτούς τους δύσκολους καιρούς, διέθεσαν και διαθέτουν χρήματα, χρόνο και αγάπη για τον συνάνθρωπό τους, που βρίσκεται σε δυσμενέστερη κατάσταση από τους ίδιους.
Είναι συγκινητική η προσφορά όλων. Παράλληλα θα θέλαμε να αναφερθούμε και ονομαστικά στις οργανωμένες προσπάθειες συλλόγων και εταιρειών για την υποστήριξη της “Πύλης της Αγάπης”. Ευχαριστούμε θερμά τα σχολεία του Δήμου μας Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ (ΔΟΚΟΙΠΑΝ), την εταιρεία Μπισκότων Παπαδοπούλου, την ομάδα TAI-CHI. τους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής μας, για τις μεγάλες προσφορές τους τις Άγιες μέρες του Πάσχα, αλλά και τα super market Welcome, Τσίρος(Nαυπλίου, Τολού, Δρεπάνου), Έλα(Πούλος), Coop(Στρατόπεδο), Λουλουδάκης(Τολό) και Μαρινόπουλος στο Λυγουριό.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη και τους φίλους εθελοντές του Συλλόγου που χωρίς την καθημερινή τους παρουσία δεν θα ήταν δυνατόν να οργανωθεί και να υπάρξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Απλοί άνθρωποι που διαθέτουν απλόχερα τον χρόνο τους, την καλή τους διάθεση, την αγάπη τους και πολλές φορές την οικονομική τους στήριξη για να μπορεί η Πύλη της Αγάπης, να δίνει τρόφιμα σε 100 οικογένειες εδώ και 7 μήνες, δύο φορές την εβδομάδα.
Η Πύλη της Αγάπης και το γραφείο του Συλλόγου για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη απόγευμα 6-8μμ.
Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλους και να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για να ζήσουν, έχουν ανάγκη την δική μας στήριξη.
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του συλλόγου