Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η αστυνομία σε κατάσταση συναγερμού σε Άργος και Ναύπλιο.

 Επιβεβαιώνονται και τα δυο αστυνομικά ρεπορτάζ που είχαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Για την ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στο Ναύπλιο:
 Η ηλικιωμένη σήκωσε από τον λογαριασμό της, που διατηρούσε στην εθνική τράπεζα Ναυπλίου, το ποσό των 11.000 ευρώ και αφού διέσχισε την πόλη, έφτασε στις εργατικές κατοικίες που διέμενε και έξω σχεδόν από το σπίτι της, άγνωστος της επιτέθηκε και της πήρε την τσάντα με το χρηματικό ποσό.

Στην προσπάθεια της η ηλικιωμένη να κρατήσει την τσάντα και να απομακρύνει τον ληστή, του έσχισε την μπλούζα, ενώ αυτός έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ημίγυμνος με την λεία της ληστείας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει δελτίο τύπου από την αστυνομία, αλλά οι Αργολικές ειδήσεις έχουν τις πληροφορίες από ανώτερη αστυνομική πηγή.Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται με μεγάλη ένταση.

Για το περιστατικό στην περιοχή του Αρχαίου θεάτρου στο Άργος:

Τρεις Γεωργιανοί εισέβαλαν σε σπίτι της περιοχής με σκοπό την κλοπή, αλλά την ώρα που βρίσκονταν μέσα, επέστρεψε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και έβαλε τις φωνές. Συνταξιούχος αστυνομικός που βρισκόταν στην περιοχή κατάφερε να εγκλωβίσει τον έναν από τους δράστες μέσα στο σπίτι όπου η αστυνομία τον συνέλαβε.Διέφυγαν όμως οι άλλοι δυο, μαζί με τα κλοπιμαία (χρυσαφικά) που κατάφεραν να πάρουν μαζί τους.Επάνω στον δράστη που συνελήφθη βρεθήκαν τα κλειδιά ενός αυτοκίνητου που αργότερα η αστυνομία το εντόπισε και ανήκει σε άλλον Γεωργιανό που διαμένει στην Αθήνα. Πηγές τις αστυνομίας εκτιμούν πως πρόκειται για σπείρα που δρα σε όλη την Ελλάδα.
Οι έρευνες για την ανεύρεση των δραστών συνεχίζονται. 
argolikeseidiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου