Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Η Εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Μιδέα Αργολίδος


Επί τη Εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ομώνυμος Ιερός Ναός στην περιοχή Μιδέα του Δήμου Ναυπλιέων.

Η ΑΓΙΑ «ΤΟΥΜΠΑ»

   


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ένας πρώην ποδοσφαιριστής Αγιονορείτης Καλόγηρος καθώς ήταν μουντζουρωμένος από τα γράσα μία χαλασμένης γεννήτριας που επισκεύαζε.

-Αστα αδελφέ,πάθαμε λούμπα(εξαπάτηση).Μας την πούλησαν για καλή και αυτή βγήκε σκάρτη.Μα από πού βαστάς εσύ;

-Είμαι από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Μήπως είσαι και ΠΑΟΚΤΖΗΣ ;

-Ναι.

Γνωρίζεις τάχατες τι σημαίνει Θεολογικά το ΠΑΟΚ ;

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο στην Πρόνοια Ναυπλίου.


Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για μνήμη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Εὐαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στον ομώνυμο Δημοτικό Ιερό Ναό του Αγίου στην συνοικία Πρόνοια στο Ναύπλιο. 

Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ




Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Εὐαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Δημοτικός Ιερός Ναός του Αγίου στην συνοικία Πρόνοια στο Ναύπλιο. 

H εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην παραλία της Καράθωνας στο Ναύπλιο



Πανηγυρικά εορτάστηκε η εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού στο Ναύπλιο, όπου εορτάζει όλως ιδιαιτέρως το εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο στην περιοχή της παραλίας της Καραθώνας . Χτισμένο επάνω σε λοφίσκο με θέα την πανέμορφη παραλία και το απέραντο γαλάζιο. Κάθε χρόνο μαζεύεται στο εκκλησάκι πάρα πολύς κόσμος από το Ναύπλιο αλλά και τις γύρω περιοχές. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο πατέρας Ελευθέριος Μίχος ,εφημέριος της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου. 

3ο διήμερο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών - Βυζαντινών Ύμνων στο Λυγουριό

3ο διήμερο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών - Βυζαντινών Ύμνων στο Λυγουριό
Η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου, ο Δήμος Επιδαύρου και η Ι.Μ. Αργολίδος, σας προσκαλούν στο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών και Βυζαντινών Ύμνων, που διεξάγεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου. 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ "LE BOUGAINVILLE"




Ένα από τα εντυπωσιακότερα κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, το "Le Bougainville", με σημαία νήσων Ουαλίς και Φουτουνά (γαλλικά: Wallis et Futuna) , κατέπλευσε αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου, Τρίτη 7 Μαΐου 2019. Το κρουαζιερόπλοιο-megayacht, που ανήκει στην εταιρία Ponant Cruises, ήρθε προερχόμενο από τον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου