Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Με θρησκευτική λαμπρότητα η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο

Με θρησκευτική λαμπρότητα η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο (βίντεο)
Με θρησκευτική λαμπρότητα και κάθε επισημότητα η πόλη του Ναυπλίου τιμά τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στην μεγαλύτερη συνοικία της πόλης το Νέο Βυζάντιο ή Συνοικισμό.

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ




ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΥΣ «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Από το Γηροκομείο Άργους γίνεται γνωστό ότι με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου, πανηγυρίζει το Εκκλησάκι του Αγίου στο Γηροκομείο Άργους.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ



Τσαλαπετεινός σε τοποθεσία στην πόλη Ναυπλίου , Δευτέρα 20 Μαΐου 2019. Ο τσαλαπετεινός είναι κορακιόμορφο πτηνό της οικογενείας των Εποπιδών, που απαντάται και στον ελλαδικό χώρο. Η επιστημονική ονομασία του είδους είναι Upupa epops και περιλαμβάνει 8 υποείδη. Ο τσαλαπετεινός αποτελεί μία από τις χαρακτηριστικότερες «φιγούρες» της ελληνικής -και ευρωπαϊκής- ορνιθοπανίδας που, με τα ιδιαίτερα μορφολογικά του χαρακτηριστικά, δεν συγχέεται με κανένα άλλο πτηνό .

ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




Δύση του ηλίου στην πόλη του Ναυπλίου, Κυριακή 20 Μαΐου 2019.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΠΑΝΑΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ


Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο τελέσθηκε εσπερινός και το μυστήριο του ιερού ευχελαίου και κατόπιν ακλούθησε ομιλία από τον Εφραίμ Παναούση με θέμα ΄΄διδάγματα ζωής - από την ζωή του Αγίου Νεκταρίου΄΄ . Η ομιλία έγινε στα πλαίσια των εορτασμών του ναού ΄΄ Κωνσταντίνεια 2019 ΄΄ Στο ναό έχει έρθει η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής από τη Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου για ολιγοήμερη προσκύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου