Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

''ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ- ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ '' ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΟΥΣ

Στην  Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Άργους με την ευκαιρία της μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων διοργανώθηκε εκδήλωση -ομιλία  το Σάββατο 23  Δεκεμβρίου 2017 προπαραμονή της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων , με θέμα'' Χριστούγεννα -Προφήτες και Αρχαίοι Φιλόσοφοι''  ,με ομιλητή τον Ιερέα -Ιεραπόστολο και Ιατρό π. Ευάγγελο Παπανικολάου. 

Μέρες Χριστουγέννων,μέρες Αγάπης.

Για μία ακόμη φορά, ο Ιερός Ναός της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ Ναυπλίου,εκτός από τους ανθρώπους που σιτίζει καθημερινά,μοίρασε σήμερα τρόφιμα και κοτόπουλα, σε άπορες οικογένειες.
Χρόνια πολλά σε όλους.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΓΕΡΑΚΙΝΑ




Μία γερακίνα πετά στην πόλη του Ναυπλίου ψάχνοντας για τροφή , Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΓΑΤΑ




Μία γάτα κάθετε σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΧΙΟΝΙΑ ΟΡΕΙΝΑ

Η πόλη του Ναυπλίου περιτριγυρισμένη με χιόνια στα ορεινά ,Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017. Τσουχτερό κρύο είναι το χαρακτηριστικό στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος.

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Έντονη χιονόπτωση στην περιοχή της Καρυάς ,Αραχναίο, Εξοχή και Σκοτεινή  στην ορεινή Αργολίδα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ



Χιόνια στο ορεινό χωριό της Σκοτεινής κοντά στα σύνορα με την Νεμέα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017. 

ΓΕΡΑΚΙΝΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Γερακίνα σε τοποθεσία στην περιοχή του Αργους , Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ




Εικόνα στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο που δείχνει την Παναγία με τον Χριστό μέσα στην κοιλιά της , Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017. Δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα  μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Χριστιανοσύνης ,πάρα πάρα πολύ πηγαίνουν στις εκκλησίες για να προσευχηθούν.  

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΞΕΦΤΕΡΙ




Ένα γεράκι το είδος Ξεφτέρι ,πετά στον γκρίζο χειμωνιάτικο ουρανό της πόλης του Ναυπλίου, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ




Χιονισμένο τοπίο στην ορεινή τοποθεσία της Σήραγγας του Αρτεμισίου στα σύνορα Αργολίδος Αρκαδίας , Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ




Ένας  μαυρολαίμης κάθετε  κάτω  από δένδρο για να προφυλαχθεί από τη βροχή σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 22  Δεκεμβρίου 2017.  

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ




Γερακίνα κάθετε πάνω  σε πεύκο  σε τοποθεσία στην πόλη του Άργους ,ψάχνοντας για τροφή, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2107.  Χειμωνιάτικο σκηνικό στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος  με δυνατή βροχόπτωση και χιονόνερο στα ορεινά. 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ




Χιονισμένο τοπίο στην  περιοχή του Αχλαδοκάμπου στην ορεινή Αργολίδα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017. Εκχιονιστικό μηχάνημα από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας άνοιξε το δρόμο στην παλαιά εθνική οδό Άργους Τριπόλεως (Κολοσούρτη). Στο ύψος του Αρδάμη υπάρχει περιπολικό που προειδοποιεί τους οδηγούς για την κατάσταση του οδοστρώματος στην παλαιά Εθνική Κορίνθου Τριπόλεως. Στο οδικό δίκτυο της Σκοτεινής αλλά και της Καρυάς στην ορεινή Αργολίδα συνεργεία του Δήμου Άργους Μυκηνών επιχειρούν για να μην κλείσει ο δρόμος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου