Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο Καμπόσος είναι σίγουρος ότι η Ανάπλαση θα ολοκληρωθεί τα Χριστούγεννα (ίσως είναι ο μόνος…)

kamposos-mpouldoza
Αγώνα με το χρόνο για να επιτύχει αυτό που σε όλους φαντάζει ακατόρθωτο ξεκίνησε ο εργολάβος του έργου της Ανάπλασης. Μέσα σε δυόμισι μήνες, μέχρι τα Χριστούγεννα, δουλεύοντας νυχθημερόν θα επιδιώξει να ολοκληρώσει το έργο υλοποιώντας όσα δείχνουν οι μακέτες...
Ο μόνος που είναι σίγουρος ότι ο εργολάβος θα τα καταφέρει, είναι ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος. Οι υπόλοιποι διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας και φοβόμαστε ότι θα καταστραφεί επιπλέον κομμάτι της πόλης χωρίς να αποκατασταθεί...
Ο κ. Καμπόσος, σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ ανέφερε: «Ευελπιστώ, είμαι σίγουρος ότι με την υπερπροσπάθεια που ο εργολάβος μού δήλωσε ότι θα κάνει, θα φτάσουμε σε ένα αίσιο αποτέλεσμα...».
Το έργο της Ανάπλασης, ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου με στόχο να έχει ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής, μόνο ξήλωμα στα δέντρα του πάρκου, τους κυβόλιθους, την άσφαλτο και καλούπωμα ενός μέρους της θρυλικής «λιμνούλας». Στις 7 Οκτωβρίου ωστόσο, ξεκίνησαν οι έντονοι ρυθμοί των εργασιών και ξηλώθηκε το οδόστρωμα στο υπό ανάπλαση κομμάτι της Δαναού. Έπονται οι εργασίες (ξήλωμα και αποκατάσταση) στην πλατεία Αγίου Πέτρου, την πλατεία Δικαστηρίου, τη Λαϊκή Αγορά, το Πάρκο Μπόνη.
Όπως όλα δείχνουν, παράταση για την ολοκλήρωση του έργου δεν πρόκειται να δοθεί και όλα πρέπει να έχουν τελειώσει στις 31 Δεκεμβρίου ώστε να γίνουν οι πληρωμές από το ΕΣΠΑ.
Μακάρι η αισιοδοξία του εργολάβου και του Δημάρχου να επαληθευτεί. Διαφορετικά, τη βάψαμε... Το κέντρο της πόλης θα μείνει βομβαρδισμένο τοπίο.
http://argolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου