Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

3+1 ΛΥΚΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟ CAMP

diomprosotsanicamp
Τρεις αθλητές του συλλόγου μας κάλεσε με έγγραφό της η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, προκειμένου να συμμετάσχουν σε Διακλιμακιακό Camp Παμπαίδων Α’ και Παίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Προσοτσάνη της Δράμας από το Σάββατο 25 έως και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, Γιώργο Μπολιάρη και Αναστάσιο Χρόνη, οι οποίοι ξεχώρισαν και επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν στο εν λόγω Διακλιμακιακό Camp.
diommpiniarisΜαζί τους κανονικά είχε επιλεχθεί να συμμετάσχει και ο Παναγιώτης Μπινιάρης, αλλά ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί προς το παρόν είναι απαγορευτικός για να προπονηθεί. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση, σιδερένιος, γρήγορα και πάλι στα γήπεδα και αναμένουμε με πολλή χαρά την κλήση του και συμμετοχή του στο επόμενο αντίστοιχο camp.

Οι διακρίσεις για τους αθλητές των τμημάτων υποδομής μας συνεχίζονται και αυτό μας γεμίζει περηφάνια, αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθώς οι ακαδημίες του Διομήδη είναι το μεγάλο στοίχημα του Συλλόγου και τα αποτελέσματά τους καθημερινά επιβραβεύονται.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές μας και τους ευχόμαστε να διαπρέψουν στο camp με το ταλέντο και την αγωνιστικότητά τους!

Οι Παιδικές Μας Ακαδημίες Στο 6ο Ενωσιακό Κάτω Των 10 Στην Τρίπολη

010d457a65052733be187ba3ac82ec091969840c0e
Με την συμμετοχή 19 παιδιών κάτω των 10 ετών από τις παιδικές ακαδημίες και τα προγράμματα Tennis 10s του Athlisis Tennis Club πραγματοπιήθηκε την Κυριακή 18.10.2015 το 6ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Τρίπολης.
Τον όμιλό μας εκπροσώπησαν 11 παιδιά στο πράσινο γήπεδο χωρισμένα σε 5 ομάδες, ενώ 8 παιδιά συμμετείχαν στο πορτοκαλί επίπεδο .
01a76a5953b0a36f49dabd5982ca86aa47d448e78b
Ειδικότερα, στο πορτοκαλί επίπεδο αγωνίστηκαν οι Σόνια Καραμούντζου, Αναστασία Πιτσάκη, Ελεάννα Καχριμάνη, Νίκος Γεραμάνης, Χάρης Ταρναβάς, Κωνσταντίνος Ντούλιας, Χρήστος Γραμματικός και Βασίλης Παπουλέσης.
12119118 622911891184780 1249604842382640495 n
Στο πράσινο επίπεδο τον όμιλό μας εκπροσώπησαν 11 παιδιά χωρισμένα σε 5 ομάδες, τα οποία είναι τα παρακάτω: Μίρκα Τσιλιμπή, Θάνια Κυριάκου, Έλενα Κεφαλωνίτη, Ανδρέας Ζάκκας, Μάριος Τούντας, Μιλτιάδης Γραμματικός, Λεωνίδας Ντούλιας, Μάνος Μπρούσαλης, Βασίλης Καχριμάνης, Πάτροκλος Αλωνιστιώτης και Κωνσταντίνος Γκολέσης.mariosSite
Το προπονητικό team συγχαίρει όλα τα παιδιά για την συμμετοχή, η οποία πρόσθεσε πολύτιμες εμπειρίες στα ίδια τα παιδια, την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και την αγωνιστικότητα, που επέδειξαν. 
Τέλος ευχαριστούν και τους γονείς για την στήριξή του ομίλου σε μια ακόμη εκτός έδρας παιδική τενιστική "εξόρμηση" . 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ-Κάτοικοι και παρατάξεις ενωμένοι μπροστά στον κοινό κίνδυνο




Η συνάντηση με το Δήμαρχο Ναυπλιέων  με κύριο θέμα συζήτησης την οικτρή κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Ναυπλίου, κατέληξε σε συμφωνία των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων που παρέστησαν, ότι για το θέμα αυτό θα εργαστούμε από κοινού προκειμένου να αποδοθεί στους Δημότες και με τους καλύτερους όρους, το αναφαίρετο δικαίωμα στη δημόσια υγεία.
Η επικινδυνότητα της σημερινής κατάστασης είναι κολοσσιαία καθώς ουσιαστικά κανένα περιστατικό δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Η απουσία καρδιολόγου, οι ελλείψεις σε ιατρικό υλικό και η γενικότερη υποστελέχωση  και υπολειτουργία, έχουν καταστήσει το Νοσοκομείο Ναυπλίου "φάντασμα του εαυτού του".
Πότε και από ποιούς οδηγήθηκε η κατάσταση εδώ, είναι ζητήματα που έχουν απασχολήσει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία τη  τοπική κοινωνία. Η ανάληψη ευθυνών από τους αρμόδιους φορείς και η επίλυση του προβλήματος είναι το κατεπείγον και αδιαπραγμάτευτο ζητούμενο αυτή τη στιγμή.
Το Δημοτικό συμβούλιο θα συζητήσει πολύ σύντομα αυτό το θέμα και είναι κρίσιμο να συμμετέχει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας , ο άμεσος αποδέκτης των επιπτώσεων.
Για αυτό το λόγο καλούμε κι εμείς όλους εσάς στη συμμετοχή και τη στήριξη.


Μαργαρίτα Καραμολέγκου-Άλλη Πρόταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου