Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015



ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων στην συνεδρίαση της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου η εκτέλεση του έργου επισκευής της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη στο Ναύπλιο, ύστερα από πιέσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες για επίσπευση των διαδικασιών από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.

Τροχαίο με τραυματία στο Ναύπλιο


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου 2015 στην εθνική οδό Άργους-Ναυπλίου στο ύψος της σχολής ΟΑΕΔ και των Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η παραλία της Καραθώνας στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015.

EΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 9 ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Στην πόλη του Ναυπλίου η Εταιρεία Πελοποννησιακών Σπουδών σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας διοργανώνει το 9ο Διεθνές Συνέδριο Πελοποννησιακών Σπουδών από 30 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2015.Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν σε τρία τμήματα. Το Α' Τμήμα Αρχαίων Χρόνων θα εργαστεί στην αίθουσα «Τριανόν» (Πλατεία Συντάγματος), το Β' Τμήμα Βυζαντινής – Μεταβυζαντινής περιόδου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου (οδ. 25ης Μαρτίου 2) και το Γ' Τμήμα Νεωτέρων Χρόνων στην αίθουσα του «Βουλευτικού» (Πλατεία Συντάγματος).

Χαμός στο Άργος από φορτηγό που άδειασε υπολείμματα ελαιοτριβείου πάνω σε αυτοκίνητα

  

Χαμός επικράτησε το πρωί στην οδό Ινάχου στο Άργος όταν φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε υπολείμματα ελαιοτριβείου (λιοκόκκι) για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο άδειασε μεγάλος μέρος του φορτίου του εν μέση οδό και πάνω στα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου