Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

1 εκ. ευρώ φόρο θα πληρώσουν οι αγρότες της Αργολίδας

Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών πιστώσεων πρόκειται να πραγματοποιήσει ημερίδα πάνω σε θέματα ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων και χρηματοδοτικών προϊόντων εξαγωγών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:00  στην αίθουσα  εκδηλώσεων του  Επιμελητήριου Αργολίδας (Κορίνθου 23, Άργος).
Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Άγγελος Κωτσιόπουλος, Γενικός Διευθυντής του ΟΑΕΠ εξειδικευμένος σε θέματα Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων & Χρηματοδότησης Εξαγωγών.
Επίσης Ομιλητής θα είναι ο κ. Αριστείδης Κρεββατάς, Προϊστάμενος του Τμήματος Κατάρτισης Συμβολαίων & Υποστήριξης Πελατών του ΟΑΕΠ, εξειδικευμένος σε θέματα Ασφάλισης Βραχυπρόθεσμων Εξαγωγικών Πιστώσεων και της Διαδικασίας Σύναψης Συμβολαίων.
Η  είσοδος  είναι  ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας (τηλ.2751 0 67216 , υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου).

Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών διοργανώνει ημερίδα

Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τους δημότες του Δήμου Άργους - Μυκηνών» την  Δευτέρα  17 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00 μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους - Μυκηνών στην οδό Καποδιστρίου 9-11 .  Κατά τη διάρκεια της ημερίδας την οποία θα ανοίξει με ομιλία του ο Δήμαρχος  κ. Δημήτρης Καμπόσος,  θα γίνει αναλυτική αναφορά στο Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) που εκπόνησε ο Δήμος Άργους - Μυκηνών σε συνεργασία  με την Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α. ΠΕΤΑ και τα οφέλη που θα έχουν από την εφαρμογή του οι δημότες του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και η Εξοικονόμηση Ενέργειας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη των δήμων προσφέροντας θέσεις εργασίας, δίνοντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου