Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΔΕΔΗΕ: Σε κουνάβι οφειλόταν η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Ναύπλιο στις 16 Αυγούστου















 Με αφορμή το από 17.08.2014 δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Αργολικές Ειδήσεις» για επαναλαμβανόμενες διακοπές στο Δίκτυο Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε στην πόλη του Ναυπλίου, διευκρινίζονται τα ακόλουθα :

Συγνώμη ζητά η ΔΕΥΑ Ναυπλίου για την διακοπή υδροδότησης































  H Δ.Ε.Υ.Α.Ναυπλίου, ζητά ένα μεγάλο συγνώμη από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλεως για την διακοπή υδροδότησης από τη νύχτα της 16ης και μέχρι το βράδυ της 17ης Αυγούστου.

Σαν σήμερα πεθαίνει στην Αμερική ο θρυλικός Τζιμ Λόντος από το Κουτσοπόδι (βίντεο)

 Ο Τζίμ Λόντος, λοιπόν, γεννήθηκε στο Κουτσοπόδι του Άργους τον Γενάρη του 1897. Το πραγματικό του όνομα ήταν Χριστόφορος Θεοφίλου, και ήταν το τελευταίο από τα 13 παιδιά της οικογένειάς του.

Ταλαιπωρήθηκαν οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Αργολίδας το Σαββατοκύριακο για την Επίδαυρο
























Της Όλγας Σελλά

 Υπάρχουν πολλά κράτη εν... κράτει σ’ αυτή τη χώρα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο διαπιστώσαμε ένα ακόμα, όχι πολύ μακριά από εδώ, στον νομό Αργολίδας. Οι επιβάτες είχαν πάρει το λεωφορείο με προορισμό Κρανίδι, που περνάει από Αρχαία (Παλιά) Επίδαυρο κ.λπ. το οποίο αναχωρεί το πρωί από τον σταθμό του Κηφισού. Γνώριζαν, από άλλες διαδρομές τους, ότι το λεωφορείο μπαίνει μέσα σ’ εκείνο τον ευλογημένο τόπο που ανθίζει όταν δένουν καρπό οι πορτοκαλιές και ανθεί κάθε καλοκαίρι με τα Επιδαύρια.

Έπεσαν οι υπογραφές για την συνεργασία της ΕΑΣ Αργολίδας με την ΕΠΑΠ - Green Cola
















 Η υπογραφή της συμφωνίας από τον πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Αργολίδας Σπύρο Αντωνόπουλο και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΠΑΠ - Green Cola, Περικλή Βενιέρη, μετά από 6 μήνες διαπραγματεύσεων, ανοίγει μεγάλες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης για τις δύο εταιρίες. Η ΕΠΑΠ, εκτός από τη βασική μονάδα στην Ορεστιάδα, θα παράγει πλέον τα προϊόντα της (Green Cola, Μπλε, GR8 κ.α.) και στο εργοστάσιο Εσπερίδες της Ε.Α.Σ. Αργολίδας, καλύπτοντας έτσι την αυξημένη ζήτηση».

"Κάτω τα χέρια από τα σπίτια μας": Εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Άργους Μυκηνών



















 Μας πήραν τους μισθούς και τις συντάξεις. Μας πήραν τις δουλειές. Μας κόβουν το ρεύμα. Μας έχουν ανασφάλιστους χωρίς φάρμακα, γιατρούς και νοσοκομεία. Αφήνουν τα παιδιά μας αμόρφωτα και τα οδηγούν στη μετανάστευση.

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Πλήρη και σταθερή δουλειά με μισθό που να καλύπτει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες

















 Για παραπέρα συρρίκνωση του ρόλου του ΟΑΕΔ κάνουν λόγο σενάρια που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχουν σενάρια τα οποία προβλέπουν την «διχοτόμηση» του ΟΑΕΔ, ο οποίος θα κρατήσει μόνο τις λεγόμενες «ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», τις οποίες θα προωθεί σε ακόμα ποιο στενή συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με το αζημίωτο σε προγράμματα «απασχόλησης», μαθητείας και κατάρτισης, ενώ τα επιδόματα θα περάσουν στην ευθύνη του ΙΚΑ.

Στον ανακριτή Ναυπλίου ο πατέρας και η μητέρα του 39χρονου από το φονικό στο Άστρος





















 Στον Ανακριτή Ναυπλίου οδηγήθηκε σήμερα ο 75χρονος πατέρας που σκότωσε τον 39χρονο γιο του στο Αστρος Κυνουρίας. Επίσης, στον ανακριτή οδηγήθηκε και η μητέρα του θύματος της στυγερής δολοφονίας, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Ενημερωτική ημερίδα στο Επιμελητηριο Αργολίδας
























Ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τεταρτη 20 Αυγούστου στο Επιμελητηριο Αργολίδας με θέμα: "Συνεργία για την Αργολίδα - Τοπική Πρωτοβουλία για την Απασχόληση 3"

«Οι Μήδειες του κόσμου» σε Τολό, Ανυφί και Τίρυνθα

 Το έργο «Οι Μήδειες του κόσμου» της Πάμελα Πράθερ, θα παρουσιαστεί από την Νέα Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ σε σκηνοθεσία Βάλιας Ρεντούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου