Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Σοκ στο Άστρος - Δράστης της στυγερής δολοφονίας ο πατέρας του θύματος

 Οικογενειακή τραγωδία φαίνεται τελικά πως κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία του 39χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένο στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου. Το πτώμα που εντοπίστηκε χθες έφερε σύμφωνα με πληροφορίες ίχνη που καταδεικνύουν ότι έγινε απόπειρα να διαμελιστεί.

 

Διακοπές στο Πόρτο Χέλι η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς































 Το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι τους περνούν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο καιρό μετά το γάμο του στη Γαλλία, απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την παρέα του στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι.

Σε επιφυλακή η πυροσβεστικη - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και για την Αργολίδα


Προειδοποίηση για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς, για την, Κυριακή, 17 Αυγούστου, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η ΓΓΠΠ, για αύριο Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

ΚΚΕ Αργολίδας: Χιλιάδες παιδιά εκτός παιδικών σταθμών κι ας θριαμβολογεί η κυβέρνηση





















 Οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για την "εξασφάλιση επιπλέον χρηματοδότησης για τη φιλοξενία παιδιών στους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ", δεν μπορεί να κρύψει ότι στην πραγματικότητα χιλιάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών θα μείνουν τελικά εκτός παιδικών σταθμών. Πρόκειται για πάνω από 20.000 παιδιά, αφού οι 91.000 αιτήσεις για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ αφορούν σε 111.000 παιδιά, και οι θέσεις στις δομές είναι 89.000.

Νέος επενδυτής στον Παναργειακό - Απέκτησε και Λιόση από τον Πανηλειακό
















 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, καλεί τα μέλη της ,σε έκτακτη Γενική Συνέλευση αύριο Κυριακή 17/8/2014 στις 21:00 το βράδυ , στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αργολίδος . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου