Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012


Ολοκληρώθηκε Με Επιτυχία Το 5ο Ενωσιακό.



Το 5ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Παιδιά από ομίλους της ΣΤ' Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, όπως η Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο Ο.Α. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ο Ο.Α. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ και φυσικά από τον "ΡΗΓΑ" - Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Αργολίδας συμμετείχαν στους αγώνες. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες κάτω από ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες έπαιξαν τένις, διασκέδασαν και προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε γονείς, συνοδούς και προπονητές που παρακολούθησαν τους αγώνες. Ειδικότερα, στο πορτοκαλί επίπεδο έλαβαν μέρος 25 παιδιά, στο κόκκινο 24 και στο πράσινο επίπεδο 31 παιδιά.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκίνησε με τους αγώνες του πορτοκαλί επιπέδου και συνεχίστηκε με αυτούς του κόκκινου.Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν απονομές μεταλλίων σε όλα τα παιδιά.Ταυτόχρονα, διεξάγονταν αγώνες για το ταμπλό του πράσινου επιπέδου.Στην κατηγορία αυτή, όπου  "επίλεκτα" παιδιά έπαιξαν σε κανονικό γήπεδο, έγιναν 10 αναμετρήσεις και το τουρνουά κατέκτησε μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα η ομάδα του Ο.Α.ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, αφού επικράτησε στον τελικό της Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 με 2-1 σετ.

Ο "ΡΗΓΑΣ"-Α.Ο.Α.Α. εκπροσώπησε τις παιδικές σχολές του Athlisis με μια μεγάλη σε αριθμό συμμετοχή 49 παιδιών, τα οποία είχαν εξαιρετική παρουσία γεγονός που επιβεβαιώνει την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται στα παιδικά τμήματα των σχολών.Συγκεκριμένα, στο πορτοκαλί επίπεδο έπαιξαν 23 παιδιά, στο κόκκινο 17 και στο πράσινο ταμπλό συμμετείχαν 9 παιδιά  σε 4 ομάδες.

Οι διοργανωτές προσέφεραν μετάλλια, όπως επίσης και καπέλακια, χυμούς και νεράκια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες και έκαναν το καλύτερο δυνατό για μια άρτια διοργάνωση δεδομένης της πολύ μεγάλης συμμετοχής, αλλά και τον δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχή διοργάνωση έχουν οι εθελοντές, αθλητές και αθλήτριες των παιδικών σχολών ηλικίας 12-16 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν στα γήπεδα και βοήθησαν καθοδηγώντας τους μικρότερους τενίστες και τενίστριες στην πρωτόγνωρη για αυτούς εμπειρία.

 Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον επιδιαιτητή των αγώνων ΚΑΛΑΜΠΑΛΗ ΑΝΤΩΝΗ για την βοήθεια του, την γιατρό των αγώνων κυρία ΚΡΙΚΟΥΣ ΟΞΑΝΑ, τους χορηγούς των αγώνων ΖΟΥΖΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ και το cafe EN ΛΕΥΚΩ.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και το ωραίο θέαμα που προσέφεραν στα πρώτα αγωνιστικά τους "βήματα", αλλά και στους προπονητές και στους γονείς για την μεγάλη στήριξη που παρέχουν στα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου