Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Γ.Κ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΄΄ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ''




Στην παρουσίαση του βιβλίου "Σαιντ Εξυπερύ, ο τελευταίος Ιππότης του ουρανου" του Γ.Κ. Παπαγεωργίου στην κατάμεστη Στοά του Βιβλίου ,βρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

ο οποίος μίλησε για το τελευταίο πόνημα του κ.Παπαγεωργίου. Για το βιβλίο μίλησαν και ο Διονύσης Σιμόπουλος, η Όλγα Μεντζαφού και ο καθηγητής Χρήστος Γιανναράς.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ  ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ιστιοπλοϊκά σκάφοι τύπου καταμαράν στο Λιμάνι του Ναυπλίου, στα πλαίσια ιστιοπλοϊκού αγώνα ,Τετάρτη 23  Οκτωβρίου 2019. Το Catamarans Cup, που ξεκίνησε από την Istion Yachting το 2010, συμπληρώνει φέτος τα 10 χρόνια και είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός, με συμμετοχές πάνω από 18 χώρες - ένας διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας, που συνδυάζει ιδανικά τη διασκέδαση ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με χαλαρωτικές διακοπές. Οι ιστιοδρομίες του 10ου Catamarans Cup θα διεξαχθούν στην περιοχή το Σαρωνικού και  Αργολικού Κόλπου από τις 19 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019.  

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα της Πανορθόδοξης συνδιάσκεψης στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στην ορεινή Ζόγκα Αργολίδας. Η πανορθόδοξη συνδιάσκεψη γίνεται κάθε χρόνο με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και ασχολείται με τις Αιρέσεις. Η 31η Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας , πραγματοποιείται στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου από της 22 έως 24 Οκτωβρίου 2019 και το θέμα που συζητιέται αφορά «Όψεις του μυστηρίου της ανομίας. Αντιτριαδικές - Αποκρυφιστικές - Νεοπαγανιστικές δοξασίες περί Θεού».

Συνεχίζεται στην Αργολίδα η Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη για τις Αιρέσεις

Συνεχίζεται στην Αργολίδα η Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη για τις Αιρέσεις (βίντεο)
 Συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η Πανορθόδοξη συνδιάσκεψη στην ορεινή Ζόγκα Αργολίδας στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου με θέμα τις Αιρέσεις. 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΦΟΙΝΙΚΟΠΤΕΡΟ




Φοινικόπτερο στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου ,Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019. Την περίοδο αυτή τα πτηνά βρίσκονται στην περίοδο της Φθινοπωρινής μετανάστευσης  και πολλά σταματούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για ξεκούραση από το μακρινό ταξί τους. Τα φλαμίνγκο πετούν καθημερινά για να μετακινηθούν προς την Αραβική χερσόνησο αλλά και τη μακρινή Αφρική, όπου θα διαχειμάσουν .

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ



Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της Πανορθόδοξης συνδιάσκεψης που έγινε στην ορεινή Ζόγκα Αργολίδος στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου με θέμα τις Αιρέσεις. Η πανορθόδοξη συνδιάσκεψη έγινε με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου .

Η 31’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας , Θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου στη Ζόγκα Ελληνικού Άργους από 22 έως 24 Οκτωβρίου 2019

Ξεκίνησε στην Αργολίδα η Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών για θέματα αιρέσεων

Ξεκινησε στην Αργολίδα η Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών για θέματα αιρέσεων (βίντεο)
Με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου πραγματοποιείται στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου στη Ζόγκα Ελληνικού Άργους και με τη φιλοξενία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου, από την Τρίτη 22 έως 24 Οκτωβρίου 2019, η «ΛΑ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου