Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΜΙΑ ΑΤΑΚΤΗ ΓΑΤΑ




Μία γάτα κάθεται σε ταράτσα κτηρίου στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019. Μία άτακτη γάτα έκανε βόλτες στην πόλη και αποφάσισε να σκαρφαλώσει στην ταράτσα σπιτιού. Η γάτα αφού τελείωσε τις βόλτες της δεν μπορούσε να κατέβει και αναστάτωσε τη γειτονιά με τα νιαουρίσματα της . Μία εβδομάδα οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να την κατεβάσουν ,αλλά η γάτα δεν άκουγε.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ




Στιγμιότυπα από την παραλία της  Καραθώνας στο Ναύπλιο, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019. Οι καλοκαιρινές διαθέσεις του καιρού κρατούν τις παραλίες του Ναυπλίου γεμάτες.

ΝΑΥΠΛΙΟ-Η ΠΟΛΗ




Η πόλη του Ναυπλίου όπως φαίνεται κατά τη διάρκεια της Ανατολής του ηλίου ,Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Ο ήλιος ανατέλλει  στην ορεινή Αργολίδα ,Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019.

ΝΑΥΠΛΙΟ- Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ




Το φεγγάρι όπως φαίνεται  στην πόλη του Ναυπλίου κατά τη διάρκεια της Ανατολής του πάνω από την πόλη την ώρα του δειλινού τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 ,Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019.

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Θα ηχήσουν οι σειρήνες την Τετάρτη σε όλη τη χώρα

Θα ηχήσουν οι σειρήνες την Τετάρτη σε όλη τη χώρα
 Στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» δοκιμαστική ενεργοποίηση σειρήνων συναγερμού πολίτικης άμυνας, σε όλη την Επικράτεια.

 

Εγκαινιάσθηκε επίτιμο προξενείο της Ρωσίας στο Ναύπλιο

Εγκαινιάσθηκε το επίτιμο προξενείο της Ρωσίας στο Ναύπλιο
Το επίτιμο προξενείο στο Ναύπλιο εγκαινίασε η Ρωσική Ομοσπονδία την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019. Το κτίριο βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος πάνω από το εστιατόριο Έλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου