Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΦΟΙΝΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ




Είκοσι πανέμορφα φοινικόπτερα  έκαναν στάση για ξεκούραση από το ταξίδι της μετανάστευσης του Φθινοπώρου στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου ,Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ




Έντονη συννεφιά με βροχή το σκηνικό στην πόλη του Ναυπλίου, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΑΛΑΝΤΙΟΥ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Ανακοινώνεται με βαθειά συγκίνηση και χαρά το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 θα τελεσθούν, με τη χάρη Του Θεού και τη βοήθεια της Παναγίας μας ,τα Εγκαίνια τον ανακαινισθέντος Ιερού Ναού της μονής Ταλαντίου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ




Ανήμερα της εορτής Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στον ομώνυμο Ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στο ορεινό Μαλαντρένι Αργολίδος , τελέσθηκε ο Όρθρος και  η Αρχιερατική Θεία λειτουργία από τον Μητροπολίτη Ιλίου ,Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα.
 Την παραμονή της εορτής Δευτέρα  23 Σεπτεμβρίου έγινε η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης από τον  Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου ,όπου φυλάσσεται και εν  συνεχεία τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα ,καθώς και του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου