Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ



Τεράστιοι βράχοι αποκολλήθηκαν από την Ακροναυπλία και έκλεισαν την ομορφότερη διαδρομή από την παραλία της Αρβανιτιάς προς το λιμάνι της πόλης , Σάββατο 23 Ιουνίου 2018. Η κατολίσθηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου στον δρόμο του γύρου της Αρβανιτιάς όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται από τους κατοίκους της πόλης και αποτελεί τον αγαπημένο περίπατο των Ναυπλιωτών και των επισκεπτών της πόλης.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ





ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ




Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε στην πόλη του Ναυπλίου το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018 καθώς μεγάλος όγκος με χώματα και τεράστιες πέτρες έκλεισαν την ομορφότερη για πολλούς διαδρομή της ιστορικής πρωτεύουσας της Αργολίδας.

Στο Άργος γιόρτασαν την Παγκόσμια ημέρα Σκαραβαίου




Στις 22 Ιουνίου κάθε χρόνο, οι φανατικοί φίλοι του «Σκαραβαίου», του δημοφιλούς μοντέλου της Volkswagen «Beetle» που ανακηρύχθηκε το αυτοκίνητο του αιώνα, γιορτάζουν το αντικείμενο της λατρείας τους.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΤΑΚΙ ΑΡΓΟΥΣ




Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οικοπεδική έκταση στην περιοχή του Κουρτακίου του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα ,Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.Η εστία της πυρκαγιάς εντοπίσθηκε σε σωρό με σκουπίδια κοντά στο σχολείο του χωριού. Η φωτιά επεκτάθηκε και σε ένα αυτοκίνητο..Στο σημείο της πυρκαγιά έσπευσαν οχήματα από την Πυροσβεστική Άργους που κατέσβησαν την φωτιά.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Την Κυριακή 1η Ιουλίου στις 22.00 , στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Κάντιας και στο πλαίσιο της εορτής της εικόνας κατάθεσης Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου, πραγματοποιείται παραδοσιακό πανηγύρι με ζωντανή μουσική.

Ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο» ΝΟΣΤΟΣ» στο Κουτσοπόδι Αργολίδος




Το Λύκειο Ελληνίδων Περιφερειακό Τμήμα Κουτσοποδίου και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Συλλογος Κουτσοποδίου «Η Αγία Κυριακή» διοργανώνουν την Ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο» ΝΟΣΤΟΣ» με τη συνοδεία 7μελούς ορχήστρας.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ




 Οι σπουδαστές του τμήματος ‘‘Τέχνη Φωτογραφίας” του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου αποτυπώνουν ορισμένες όψεις που κάνουν τόσο όμορφη και ατμοσφαιρική την παλιά Πόλη του Ναυπλίου και σαφώς έναν από τους ομορφότερους τουριστικούς προορισμούς σε παγκόσμια εμβέλεια. Λεπτομέρειες συνδυασμένες με ιπτάμενους παρατηρητές που απολαμβάνουν από ψηλά αυτό το υπέροχο αστικό τοπίο και κάνουν συχνά τους διαβάτες να ζηλεύουν.
Δείτε το Ναύπλιο μέσα από τον φωτογραφικό φακό των:

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ




Ένα πτηνό το είδος καλογεράκος  ψάχνει για τροφή σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.

Θαύμα Αγίου Λουκά του Ιατρού



Θαύμα Αγίου Λουκά ιατρού: «Θα σε κάνω καλά»

«Όταν ο γιος μας Ι. Ήταν πέντε ετών, διαμετακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” μετά από έναν μικρό τραυματισμό στο δεξί του χέρι που είχε σαν αποτέλεσμα γενικευμένη σταφυλοκοκκική λοίμωξη.

Φτάνοντας στο νοσοκομείο με μικρά εξανθήματα σε όλο του το σώμα και αδυναμία βάδισης, έκαναν ταχεία εξέταση αίματος με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθεί η γνωμάτευση του σταφυλόκοκκου.

Δυο καθηγητές συμφώνησαν ότι το πρωί στις 9 θα γινόταν επέμβαση οστεομυελίτιδας για να καθαριστεί το χέρι. Παράλληλα του χορηγείται αντιβίωση για την καταπολέμηση του σταφυλόκοκκου.

Γίνεται επέμβαση – για μας απλή αλλά για τους γνωρίζοντες σοβαρή.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΦΛΩΡΟΣ




Ένα πτηνό το είδος φλώρος  ψάχνει για τροφή σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΙΚΡΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ

Ένα μικρό σπουργίτι κάθεται σε στέγη περιμένοντας την μητέρα του σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΣΤΑΧΤΟΤΣΙΚΝΙΑΣ




Ένα πτηνό το είδος σταχτοτσικνιάς κάθεται  σε τοποθεσία στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.

Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα - Γιορτή Λήξης 2018



Για δεύτερη χρονιά φέτος ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε σύμπραξη με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου «Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα» στην Αργολίδα στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Λυκείου Επιδαύρου.

Η Γιορτή Λήξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 18.00 (ώρα προσέλευσης 17.30) στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ




Ένα πτηνό το είδος τσαλαπετεινός ψάχνει για τροφή σε τοποθεσία στη Νέα Κίο Αργολίδος, Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου