Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Μαγευτική η αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. | 
Μαγευτική η αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Ναύπλιο (βίντεο)
Την πιο τραγουδισμένη πανσέληνο τη συναντάμε τον Αυγούστου, στις 18 του μηνός φέτος, σε μια μοναδική βραδιά.. που μπορεί και μας ξυπνάει είτε τις ρομαντικές μας ευαισθησίες, είτε τις σκέψεις για τυχόν φανταστικές και υπερφυσικές ιδιότητες!! Η ψυχολογία μπορεί να μη μας δίνει ισχυρές ενδείξεις για την επίδραση της σελήνης.. ωστόσο η δική μας ψυχολογία σίγουρα επηρεάζεται!!

Αποκλειστικό: Το πρωτοδικείο Ναυπλίου απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της κ. Μαντά - Πλήρης δικαίωση της Δημοτικής Επιχείρησης για την απόλυση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | 
Αποκλειστικό: Το πρωτοδικείο Ναυπλίου απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της κ. Μαντά - Πλήρης δικαίωση της Δημοτικής Επιχείρησης
  Απορριπτική ήταν η απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ κ. Άννα Μαντά ως απάντηση στην απόλυση της που είχε αποφασίσει το Δ.Σ της επιχείρησης. Επίσης η απόφαση του δικαστηρίου δικαιολογεί πλήρως την απομάκρυνση της διευθύντριας της ΔΕΥΑΝ που δεν συμμορφωνόταν με τους κανόνες λειτουργίας της υπηρεσίας ως αναγκαίο μέτρο για την διαφύλαξη της ευταξίας και λειτουργίας της εν λόγω επιχείρησης.

Δείτε παρακάτω όλη την απόφαση του δικαστηρίου:

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής στον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | 
Ομαδική έκθεση ζωγραφικής στον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄
 Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄, στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων της δημιουργικής πορείας του, συνεχίζει να προσφέρει στην πόλη μας πολιτιστικές εκδηλώσεις, δίνοντας το στίγμα του και προβάλλοντας το έργο συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου