Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

23χρονος είχε κάνει 29 κλοπές στην Αργολίδα – Βρέθηκαν πολλά από τα κλοπιμαία

διαρρηξη
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 29 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε αποθήκες, σπίτι και όχημα, που είχαν γίνει στους Δήμους Άργους και Ναυπλίου, από τον Νοέμβριο του έτους 2015 έως τις 10 Απριλίου 2016.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 23χρονος, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, για παρόμοια αδικήματα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εκβίαση.
Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας 38χρονος, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και ο οποίος είναι επίσης έγκλειστος στο κατάστημα κράτησης Πάτρας.
Συνολικάείχε αφαιρέσει τέσσερα μηχανάκια, μία μοτοσικλέτα, ποδήλατα, γεωργικά εργαλεία (χορτοκοπτικά, αλυσοπρίονα κ.α.), ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Αφού έκλεψε τα μηχανάκια, τα ποδήλατα καθώς και έγγραφα από αυτοκίνητο, έλαβε με εκβιαστικό τρόπο από τους ιδιοκτήτες τους χρήματα, προκειμένου να τους τα παραδώσει.
Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 23χρονος πωλούσε στον 38χρονο, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 38χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, γεωργικά και ηλεκτρικά εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές, μεταλλικά αντικείμενα, ποδήλατα κ.α.
Όποιοι πολίτες ενδέχεται να αναγνωρίσουν κάποια από τα κατασχεθέντα αντικείμενα ή επιθυμούν να καταγγείλουν περιστατικά κλοπών, μπορούν να προσέλθουν στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου ή να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27520-98744, 27520-98742 και 27520-98704 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου