Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Eγκληματική δράση στην Αργολίδα

Αποτέλεσμα εικόνας για κλεφτη αυτοκινητου
Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Ναυπλίου, έντεκα περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων σε χωριά του Ναυπλίου με κατηγορούμενους έναν 27χρονο και έναν 31χρονο, από τους οποίους ο τελευταίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου, για παρόμοια αδικήματα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι ο 27χρονος και ο 31χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 24η Ιανουαρίου έως και την 21α Φεβρουαρίου 2016, έκαναν σε χωριά του Ναυπλίου, έντεκα κλοπές σε οχήματα. 

Από την εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει κινητά τηλέφωνα, φωτογραφική μηχανή, είδη ένδυσης, χρήματα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 4.000 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα ΙΧ, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου