Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων ν. Αργολίδας


Συνεχίζοντας το πρόγραμμα «Εκπαίδευση στην ψηλάφηση - Υπέρηχος των μαστών» ο σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων ν. Αργολίδας, το Σάββατο 23/4/2016 βρέθηκε στη Ν. Κιο Αργολίδας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Ν. Κιου, εξετάζοντας υπερηχογραφικά γυναίκες που παρακολούθησαν την εκπαίδευση στην ψηλάφηση που πραγματοποίησε ο γυναικολόγος κ. Γιώργος Δωροβίνης. Την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται και ο ακτινοδιαγνώστης κ. Χάρης Μπαρλιάς πραγματοποιεί τους τελευταίους υπέρηχους μαστών, φτάνοντας τις 1000 εξεταζόμενες γυναίκες.
Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ισλανδία στα πλαίσια του προγράμματος EEA Grants "We are all Citizens" Programme / Project Promoters Forum το οποίο είναι μέρος του συνολικού χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου στην Ελλάδα. Διαχειριστής επιχορήγησης του προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
Διαχειρίστρια του προγράμματος είναι η κα Μαρλαγκούτσου Νατάσα.
Η τελετή λήξης του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαίου στις 11:00π.μ. στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος" στο Άργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου